Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Zap Manyağı Yapacak Yeni Sezonda Yayına Girecek 23 Dizi

    Reyting savaşını kazanamayıp yenik olarak ayrılan dizilerin yerine birbirinden iddialı yeni diziler yayın hayatına hazırlanıyorlar.

    2014 yılının ikinci yarısında ekranlardan izleyici ile buluşmaya hazırlanan yeni diziler.

    Son Destan

    Tomris Giritlioğlu’nun yeni dizisinin adı “Son Destan” oldu. BKM Film’le çekilecek diziyi “Muhteşem Yüzyıl”ın yönetmenlerinden Mert Baykal yönetecek. Dizinin başrol oyuncusu “İntikam” dizisinde Emre Arsoy karakterini canlandıran Mert Fırat oldu. Makedonya’da çekilecek dizi 1944-1945 yılları arasında Balkanlar’da yaşananları anlatacak.

    Kertenkele

    ATV'de yayınlanacağı söylentiler arasında dolaşan Kertenkele dizisinin yönetmen koltuğunda oturacak ismin ise Kartal Çidamlı olacağı söyleniyor. Dizinin baş rolünde ise Akasya durağının şairi olarak bilinen Timur Acar olacak.

    Sil Baştan

    Senaryosunu Gani Müjde’nin yazdığı Sil Baştan dizisinin oyuncu kadrosu herkesi şaşırtıyor. Sil Baştan dizisinin başrollerinde Sergen Yalçın, Dilara Gönder, Murat Dalkılıç, Esra Dermancıoğlu, Belma Canciğer ve Emre Kınay yer alıyor. Dizi Star TV'de yayınlanacak.

    Ben Olsaydım

    Star tv ekranlarında yayınlanacak olan "Ben olsaydım" dizisi iki ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ı bir araya getiriyor.

    Aşkın Kanunu

    Şu an çalışmaları yoğun bir şekilde devam eden ve yapımcılığını TMC Film’in üstleneceği yeni sezonda ekrana gelecek olan ‘Aşkın Kanunu’ dizisinin başrol oyuncusu Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Muro rolüyle beğeni toplayan ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Mustafa Üstündağ oldu.

    Büyük Kafkas Sürgünü

    TRT yeni tarihi dizi için kolları sıvadı. Tarihçilerden oluşan bir komisyon kuran TRT, Büyük Kafkasya Sürgünü dizisini çekmeye karar verdi. Büyük Kafkasya Sürgünü dizinin oyuncu kadrosunun daha belli olmadığı bildirilirken Engin Altan Düzyatan ile görüşüldüğü sızan bilgiler arasında!

    Şimdi onlar düşünsün

    Trt nin yeni dizilerinden bir tanesi olan Şimdi Onlar Düşünsün başrollerinden ülkenin en ünlü komedyenlerinden bir tanesi olan Şafak Sezer oynuyor.

    Aşkın dili yok

    “Aşkın Dili Yok” adlı dizide Deniz Çakır, Kürt bir avukat rolüne hayat verecek. Kanalı henüz netleşmeyen dizinin çekimleri Bitlis’in Tatvan ilçesinde yapılacak.Güzel oyuncu “Aşkın Dili Yok”ta, Yiğit Özşener’le baş rolü paylaşacak.

    Bu son olsun

    Kanal d ekranlarında yeni yayın döneminde yayınlanacak olan "Bu son olsun" dizisi güçlü oyuncu kadrosunu bir araya getirmeye hazırlanıyor. Dizinin başrollerinde İlker İnanoğlu, Yakışıklı oyuncu engin Öztürk, ve Nur Fettahoğlu'nun oynayacağı dizinin eylül ayında yayınlanması bekleniyor.

    Beyaz karanfil

    Atv’nin yeni sezondaki iddialı dizisi Beyaz Karanfil’in başrollerinde Kenan Çoban, Çağlar Ertuğrul, Ali Sürmeli, Seda Demir, Fatih Dönmez ve Hakan Boyav var.

    Aşk hırsızı

    Mine Tugay, yeni sezon için yapımcı Birol Güven’le anlaştı. Atv’de yayınlanacak “Aşk Hırsızı” dizisinde Tugay, eşi tarafından terk edilmiş çocuğuyla yaşayan bir kadını oynayacak.

    Beş kardeş

    Reyting rekorları kıran dizi Leyla ile Mecnun dizisinden sürpriz bir karar geldi. izinin yönetmeni Onur Ünlü ekibi tekrar bir araya getirip yeni bir dizi projesi için hazırlıklara başladı. Onur Ünlü'nün yeni dizisinin adı 'Beş Kardeş' olacak. İlk olarak 'İsmail Abi' karakterini canlandıran Serkan Keskin ile anlaşıldı.

    Leyla ile Mecnun dizisinin yönetmeni Onur Ünlü yeni bir dizi için kolları sıvadı. Ay Yapım ile anlaşan Onur Ünlü'nün yeni dizisi birbirilerine zıt beş kardeşin komik öyküsünü anlatacak.

    Üç arkadaş

    Uzun zaman önce film olarak ekranlara gelen Üç Arkadaş, şimdi ise diziye uyarlanıp ekranlar karşında izleyicileri ile buluşacak. Hakan Yılmaz ve Leyla Feray başrolleri paylaşacakır.

    Cihangir'in cool kızı

    Alemin Kralı adlı dizininde senaristliğini yapan Kemal Kenan Ergen’nin yapacağı Cihangir’in Cool Kızı Dizisinin başrollerinde ünlü sanatçı Mustafa Sandal ve Maral Büyüksaraç rol alacak.

    Git gel

    Kanal D kanalının büyük ses getireceğini düşündüğü dizi olan Git Gel dizisi büyük hazırlıklarla devam ediyor. Böcek Yapım’ın üstlendiği dizi, de oynayacak kişiler arasında da Geniş Aile dizisinde Ulvi karakteri ile yıldızı parlayan Bülent Çolak yer alıyor.

    Düşler ülkesi

    Show Tv’de başrolünde daha önce Sihirli Annem, Cuma’ya Kalsa ve Teyzanne gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu İnci Türkay’ın rol alacağı Düşler Ülkesi adında yepyeni bir dizi başlıyor. Dizi hakkında ‘bir yazarın çocuklara yönelik hayal dünyasının anlatılacağı’ söyleniyor.

    Annemle babam

    Annemle Babam" yakında yayınlanmaya başlayacak. Show Tv ekranlarında yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosunda Betül Arım ve Mazlum Kiper gibi oyuncuların rol alacakları belirtiliyor

    Çiçek

    Show Tv ekranlarında tanıtımları dönmeye başlayan ve başrollerini Sedef Avcı, Engin Hepileri, Başak Daşman ve Nisa Melis Telli gibi isimlerin paylaştığı Çiçek dizisi iddialı kadrosuyla geliyor.

    Şeref Meselesi

    Genç kızların son gözdesi “Güneşi Beklerken”in yıldızı Kerem Bürsin’in yeni dizisinin adı ve canlandıracağı karakterle ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Bürsin’in D Production imzalı dizisinin adı Şeref Meselesi...

    Şeref Meselesi”nin yayın tarihi, Kanal D’nin diğer dizileri yetişmeyince eylül ayına alındı.

    Kaderimin Yazıldığı Gün

    Başrollerini Özcan Deniz ve henüz netleşmese de Belçim Bilgin Erdoğan’ın oynayacağı Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Kaderimin Yazıldığı Dizisinin oyuncu kadrosu henüz netleşmedi.

    Aşktan Kaçılmaz

    Erler Film’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Berk Oktay, Ceren Hindistan ve Pelin Akil gibi isimlerin paylaşacağı yeni dizi ”Aşktan Kaçılmaz” Eylül ayında Star TV’de başlayacak.

    Filinta

    TRT1 ekranlarında yeni sezonda Filinta isminde yepyeni bir Osmanlı dizisi başlayacak. Yönetmen koltuğunda başarılı isim Kudret Sabancı'nın oturduğu, senaryosunu Altuğ Küçük'ün yazdığı dizinin yapımcılığını ise Es Film - Burhan Özkan ve Serdar Öğretici üstleniyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler