Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Zaman Herkese Farklı Davranıyor: Alacakaranlık Oyuncularının İlk Ve Son Kırmızı Halıları Sizi Birazcık Şaşırtacak

    İlk Alacakaranlık filminden bu yana 7 yıl geçmiş inanabiliyor musunuz? Seride boy göstermiş oyuncuların kırmızı halıdaki ilk ve son hallerine göz atalım...

    Taylor Lautner ( Jacob Black )

    Seride Bella'ya abayı yakan, kitapta tabiri caizse öküz gibi tasvir edilmesine rağmen filmde hiç de öyle durmayan (boyu 1.75 çünkü) Jacob'a can veren Lautner 10 senede ne kadar da büyümüş.

    Kristen Stewart ( Bella Swan )

    Bir şu 2002 yılında kırmızı halıya çıkmış kıza bakın bir de 2015 yılındaki Kristen Stewart'a...

    Filmdeki diğer ana karakteri canlandıran Robert Pattinson ile yaşadığı aldatmacalı aşk ile adını artık herkesin bildiği, mimiksiz kızımız 13 senede hiç değişmemiş aslında. Makyajı silip bakmak lazım. Robert Pattinson ( Edward Cullen )

    Yakın takipçileri onu Harry Potter'daki Cedric Diggory rolü ile hatırlasa da, asıl ününü Twilight serisi ile yapan Pattinson da 10 senede çok bi' değişiklik geçirmemiş. Anna Kendrick ( Jessica )

    Gözlerine kurban olduğumuz, oyunculuğu yanı sıra sene içinde söylediği şarkı ile sesini ayrı sevdiğimiz, 1985 doğumlu, 1.56'lık Kendrick...

    Çok tatlış biri olacağı daha o günden belliymiş. Kellan Lutz ( Emmet Cullen )

    Beyazperdede serinin şakacı vampiri Emmet Cullen'e hayat veren Lutz'un şansı filmden sonra çok fena açılmıştı zaten. Calvin Klein'ın yüzü olmuş ve deli gibi para kazanmıştı. 2010 yılında da ülkemize gelmişti hatta.

    2004 yılında yeteri kadar yakışıklı olan adam 11 yıl sonra tam bir taş erkek olmuş. Cam Gigandet ( James )

    The O.C. oynadığı kötü adam Kevin Volcho**k** karakteri ile tanınan ve sonrasında Alacakaranlık serisine dahil olan Gigandet en çok değişim gösterenler arasında.

    Baksanıza 14 senede bambaşka bir adam olup çıkmış.

    Ashley Greene ( Alice Cullen )

    Alacakaranlık serisinin dibimizi düşüren kızlarından biri daha.

    Bu arada gözlerinin lens, saçlarının boya ve 1987 doğumlu olduğunu da not düşelim. Billy Burke ( Charlie Swan )

    En son Revolution dizi ile ekranlarda bot gösteren Burke'nin 1966 doğumlu olduğunu söylesek ne tepki verirsiniz :)

    2004 yılında 18 yaşında gibi gösterirken 2015 yılında 30 gibi duruyor ama kendisi neredeyse 50 yaşında!

    Allahım biz de böyle oluruz inşallah. Amin :\ Nikki Reed ( Rosalie )

    Thirteen filmi ile beyazperdeye adım atan (senaryosunu da kendi yazmıştı), The O.C.'den hatırlayacağınız Reed 12 senede başka bir hatun olup çıkmış ya.

    Ama hep güzel... Michael Welch ( Mike Newton )

    Sarışınlar hiç değişmiyorlar yada bize öyle geliyor. Baksanıza surat 13 sene öncesi ile aynı. Saçlar biraz koyulaşmış mı yoksa jöleden mi o renk değişimi bilemiyoruz... Peter Facinelli ( Dr. Carlisle Cullen )

    İlk olarak Six feet Under dizisinde izlediğimiz italyan asıllı oyuncu. 12 senede daha bir yakışıklı olan abimize sulanmayı aklınızdan bile geçirmeyin çünkü kendisi Jennie Garth ile evli :) Christian Serratos ( Angela )

    Aynı zamanda The Walking Dead'in Rosita'sı olan, 1990 doğumlu güzel oyuncu 11 senede hafif esmerleşmiş mi ne? Jackson Rathbone ( Jasper )

    Aynı zamanda bir müzisyen olan ve 100 Monkey grubunun eski üyelerinden, kitaptaki Jasper karakterine hayat veren oyuncu eleştirmenlerden olumlu yönde eleştiriler almıştı ama 7 sene pek yaramamış gibi kendisine :\ Edi Gathegi ( Laurent )

    Filmde pek bi' silik duran Laurent karakterini canlandıran oyuncu 8 senede pek değişmemiş gibi. Hatta 2015'teki hali daha iyi durmuyor mu sizce de? Rachelle Lefevre ( Victoria )

    Şarap gibi kadınlara bir örnek!

    Son olarak Under the Dome'de izlediğimiz güzel oyuncu 11 sene 22 kat güzelleşmiş! (tamam abarttık kabul ediyoruz) Gil Birmingham ( Billy Black )

    Into The West'ten hatırlayacağımız, kızılderili kökenli aktör de zamana direnenler arasında. 5 senede resmen gençleşmiş. Justin Chon ( Eric )

    Serinin asyalısı Chon tipik bir asyalı olduğunu kanıtlıyor bu iki farklı fotoğrafta. Her Asyalı'nın muzdarip olduğu Hakan Peker Sendromu onda da var :) Yaşlanmıyorlar.

    Elizabeth Reaser ( Esme Cullen )

    Grey's Anatomy ve Mad Men'den de hatırlayacağımız Reaser resmen 10 senede yaşını geri sarmış. Görselde sanki yıllar yanlış yazılmış gibi duruyor ama doğru maalesef. Hayat bazı insanlara torpil geçiyor!

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler