Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yok Böyle Bir Performans! Vajinasına Koyduğu Yünle Örgü Ördü!

    Casey Jenkins isimli kadın, bir galeride 28 gün boyunca oturup; vajinasında barındırdığı yünden örgü ördüğü bir performans sergiledi.

    Performans, Jenkins’in bir top örgü yününü vajinasının içine yerleştirmesi ve bunu kullanarak 28 günde çeşitli giysiler örmesi pratiğine dayanıyor.

    Her gün yeni bir parça yün ipliği kendi içine ekleyen Jenkins bunun sanıldığı gibi acı verici ya da rahatsız edici olmadığını dile getiriyor. Ancak ipliklere bağlı olduğundan hep sabit bir yerde durması gerekliliğinin kısıtlayıcı olduğunu söylüyor.

    Performansını regl döneminde de sürdüren Jenkins "Regl dönemimde işler daha da zorlaştı, çünkü yün ıslak oluyordu ancak bu dönemde performansı durdursaydım bu tam bir performans olmazdı. Bu deneyim bazen acı verici bazen de tahrik ediciydi" diyor.

    Bu performansın amacının kadınların genital organına dair oluşmuş olan olumsuz ve korku dolu görüşe meydan okumak olduğunu söyleyen sanatçı; vajinayı örgü gibi insanlara hoş ve sıcak, hatta bazen sıkıcı gelen bir şeyle ilişkilendirerek bu organın şaşırtıcı ya da korkutucu olmadığını, onun da vücudun bir parçası olduğunu göstermeye çalışıyor. "Biliyor musunuz, oradan hiçbir şey koşarak çıkıp sizi yemeyecek."

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler