Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yine Bir Milli Maç Yine 'Saygısızlık' Duruşu

    Dün akşam oynanan Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki özel maçta Milli takımımız komşu ülke Yunanistan ile özel bir maça çıktı. Millilerimiz mücadeleden 0-0lık beraberlikle ayrılarak bu yılı namağlup kapadı. Ancak maçtan hemen önce yaşanan olaylar sayesinde yine utandık

    Yunanistan Milli Marşı'nı ıslıkladılar!

    Islıklamayı huy edinmiş bağzı taraftarlar Yunanistan maçını da boş geçmedi. Bir özel karşılaşma olmasına rağmen Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın izlediği mücadelede milli marşlar okunduğu esnada sıra Yunanistan'a marşına geldiğinde tribünlerden ıslıklar yükselmeye başladı. Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim ise maçtan sonra katıldığı canlı yayında protestocuları eleştirerek "Yunanistan milli marşına ıslık nereden çıktı arkadaşlar, bu hoş olmuyor, biz komşularımıza saygı gösterirdik, ne oldu bize? Ölen insanlara saygı duruşu yapılıyor, 1 dakika sabredemiyoruz." açıklamalarında bulundu.

    Paris saldırıları için yapılan saygı duruşu da ıslıklandı

    Islıklar ve protestoların ardından milli takım kaptanı Arda Turan ve birkaç milli takım oyuncusu taraftarın yanına gelerek 'Islıklamayın' işareti ile taraftarı uyardı. Ancak protestocu taraftarlar buna pek aldırış etmedi. Günler önce Paris'te yüzlerce insanın ölümüne yol açan IŞİD'in gerçekleştirdiği terör saldırısı yüzünden milli takım sahaya siyah bantla çıktı ve orta yuvarlakta saygı duruşunda bulundu. Bu sırada protestocular ıslıklamaya devam etti. Öte yandan 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganıyla da anlam veremediğimiz bir şekilde her zaman ki gibi 'acı yarıştırma' duygumuz dışa vurmuş oldu.

    Videoyu izlemek için tıklayın

    Davutoğlu ve Çipras mücadeleyi birlikte izliyordu.

    Mücadele politik anlamda da bir kaynaşmayı simgeliyordu desek yanlış olmaz. Başta başbakanlar Davutoğlu ve Çipras olmak üzere Yunan ve Türk siyaset adamları protokol tribünündeydi. Maçtan önce Yunan milli marşının ıslıklanması ve saygı duruşunun baltalanması o an özellikle liderlerin akıllarında ne getirdiği merak konusu.

    Ankara saldırısında ölenler için yapılan saygı duruşu da ıslıklanmıştı

    10 Ekim 2015'te barış mitinginin kana bulanmasıyla Türkiye'nin en büyük terör saldırısını yaşamıştık. Yüzlerce insanın hayatını kaybettiği patlama sonrası Milli takım İzlanda'ya karşı Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde kader maçına çıktı. Konya'da gerçekleşen mücadele öncesi iki takım orta yuvarlakta Ankara katliamında öle insanlarımız için saygı duruşunda bulundu. Ancak kendi taraftarımız buna bile saygı göstermeyerek önce ıslıklarını sonra da 'Allahu Ekber' nidalarını esirgemediler.

    Habere gitmek için tıklayın

    Hep birlikte Fransa marşı söylediler

    Heyecanlanmayın hemen :) Biz saygı duruşunu ıslıklayaduralım İngiltere ve Fransa arasında oynanılan özel karşılaşmada 90 bin taraftar hep bir ağızdan milliyet ayırmaksızın Fransa milli marşını söyleyerek hep birlikte güzel bir mesaj verdi. Alabilene, tabii.

    Ayrıca saygı duruşunu da kimse ıslıklamamış...

    Bir maçta iki ülke takımının taraftarları saygı duruşunda çıt çıkarmıyor ve milli marşları tek bir ağızdan söyleyebiliyorlarken başka bir milli maçta tek ülkenin taraftarı (tabii ki tüm tribün değil ama kurunun yanında yaş da yanıyor maalesef) saygızılık yapmaktan geri kalmıyor. Çok şükür bugün de utandık.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler