Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yeşil Sahaların Milyarderleri İşte Bu Evlerde Yaşıyorlar

    Milyonları kendine hayran bırakan futbolcular adeta saraylarda yaşıyor

    Messi'nin Eco-House'u

    Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu diye anılan Messi'nin dillere destan evini İspanyol mimar Luis de Garrido projelendirmiş. Ev kendi elektriğini üretebilecek teknolojiye sahip.

    Ronaldo'nun dev evi

    Yeşil sahalarda Messi'ye rakip olan Ronaldo'nun evi de tam bir saray gibi. Sadece giriş katı 800 metrekare olan evde onlarca oda var. Evin tasarımı ise futbolcunun isminin baş harflerinden yani C ve R harflerinden esinlenerek yapılmış.

    Drogba'nın sarayı

    Türk futbolseverlerin çok sevdiği Drogba ise Londra'nın biraz dışında 5000 metrekare üzerine inşa edilmiş evde yaşıyor. Bu dev evde kupa odası ve kapalı yüzme havuzu da var.

    Rooney'in köy evi

    Manchester yakınlarındaki bir köyde yaşayan Rooney'in evi havuz ve spor salonlarıyla birlikte mini bir futbol sahasına da sahip. Rooney'in yazlığı ise Barbados adasında bulunan muhteşem bir villa.

    Van Persie tabiatla iç içe

    Van Persie Manchester'in dışında tabiatla içiçe yaşayan bir bölgede, geleneksel İngiliz mimarisinin hakim olduğu bir eve sahip.

    Balotelli'nin lüks tutkusu

    Garip tavırlarıyla ve sözleriyle sık sıkı gündem olan Balotelli yaşadığı evle de insanların dikkatini çekiyor. Anfield yakınlarındaki evi 1,5 kilometre kare bir alan üzerine kurulu. Evde bir helikopter pisti, spor salonu, yüzme havuzu ve futbol sahası bulunuyor.

    Ronaldinho'nun cenneti

    Dünya futbolunun unutulmaz yıldızlarından biri olan Ronaldinho gerçekten yaşamayı biliyor. Okyanus kenarında olan bu evde yaşamak insanın ömrüne ömür katacak güzellikte bir manzaraya sahip.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler