Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yemek Blog'u Yazarı, Emoji Görünümünde Sağlıklı Kahvaltılar Paylaşınca Instagram Yıldızı Oldu

    Bİr grafik tasarımcısı, ve sağlıklı yemekler blogger'ı olan Heather, Adamson, popüler emoji'leri kahvaltı öğünleri şeklinde tekrar oluşturuyor.

    Heather Adamson, 22 yaşında İskoç bir grafik tasarımcısı, yemek aşığı ve sağlıklı yemekler blog'u yazar'ı. Heather, popüler emoji'leri kahvaltı öğünleri şeklinde tekrar oluşturuyor.

    Kahvaltı günün en önemli öğünü derler, ama bu yemek sanatçısının da gösterdiği gibi, kahvaltıların ille de sıkıcı öğünler olması gerekmiyor.

    22 yaşındaki Heather Adamson, kahvaltı aşkıyla en sevdiği emojileri birleştirmiş ve ortaya bu komik sonuçlar çıkmış.

    Heather, kahvaltının sıkıcı olmak zorunda olmadığını göstermek için; meyve, yulaf ezmesi, limon vb. malzemeleri kullanarak popüler mesajlaşma karakterlerini kahvaltılık yiyeceklere dönüştürmüş.

    Instagram hesabında yaptığı yiyeceklerin fotoğraflarını paylaşan Heather, emoji şeklinde yiyecekler yapma fikrinin nasıl geldiğini şöyle açıklıyor:

    "Geçen sene, ben ve Instagram'daki başka birkaç kullanıcı haftalık yulaflı yemek yarışması düzenledik. Yulaflarla yapılan farklı temalı yemekler.

    Bir hafta ben havuçlu kekli yulaf yaptım ve bunu tavşan suratı emoji'si gibi süslemeye karar verdim. Bu takipçilerim tarafından çok sevilince de buna devam etme kararı aldım.

    Aynı zamanda bir grafik tasarımcı olduğum için, tasarım ve yemeği birleştirip insanlara sağlıklı yemeklerin sıkıcı olmak zorunda olmadığını göstermeyi seviyorum. Kıbrıs'ta büyüdüm ve yemek aşkım orada başladı. Akdeniz yaşam tarzına, ama özellikle de yemeklerinin büyük kısmı taze meyve ve sebzelerden oluşan Akdeniz mutfağına bayılıyorum."

    İşte bir klasik. Gülen adam emoji'si; muzlu yulaf üzerine mango, chia ve hindistan ceviziyle yapılmış.

    Bu 'görmedim' maymunu, gününüze hem eğlenceli hem de sağlıklı bir başlangıç sunuyor. Yulaf, muz, yerfıstığı ezmesi, kakao, tarçın, kuru üzüm, yoğurt ve burun olarak da iki karpuz çekirdeği.

    Yumurtadan çıkan bu sevimli emoji ise; bir kâse yulaf lapası üzerine limon kabuğu ve çekirdekler yerleştirilerek yapılmış.

    Çikolatalı-muzlu yulaf üzerine; göz için hurma, kulak için kivi kabuğu, burun için chia tohumları ve yele için de kakaolu vişneli tahıl kalıbı.

    Bu kurbağa emoji'si; spirulina yosunu, taşkesen otu, buğday çimeni, klorella, yulaf taneleri, küçük bir muz ve hindistan cevizi şekerinden oluşmakta.

    Tavşan emoji'si ise havuçlu kek üzerine tarçın, hindistan cevizi şeker, vanilyali çiğ protein tozu ve muskattan oluşmakta.

    Ve meşhur pembe tişörtlü kız emoji'si.

    Çiçek emoji'si şeklinde kahvaltı. Lezzetli ve şık.

    Bu da meyveden yapılmış domuz suratı emoji'si.

    Instagram aşkı: Sosyal medya sitesinin logosu; yulaf taneleri, tohumlar ve meyvelerden yapılmış.


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler