Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yaşadığı Evi Çok Da Yorulmadan Derli Toplu Tutmak İsteyenlere Pratik Öneriler

    Ev toplamak, silmek, temizlemek bazen keyifli olsa da, bir düzene girdiğinde sıkıcı ve yorucu olabiliyor. Harcadığınız enerjiyi minimuma indirmek için bu önerilere göz atın.

    Bütün fazlalıklardan kurtulun. "Bir gün işime yarar" mantığından da kurtulun. İşinize yarayacağı zaman gider alırsınız. Sizinle yıllarca durmasına gerek yok. Ne kadar fazlalık, o kadar fazla toz zerreciği ve dağınıklık anlamına gelir.

    Duvar askılarından faydalanın. Fazlalıkları attığınıza göre elinizde kalan diğer tüm kullanışlı ıvır zıvırı veya kıyafetlerinizi, duvar askıları sayesinde düzenleyin.

    Her sabah yatağınızı toplayın. Bu size sıkıcı gelebilir ama düzgün bir yatak, size odanın diğer yerlerindeki dağınıklıkları çok kolayca açığa çıkartmak için büyük bir şans sunar.

    Her akşam, bir sonraki gün giyeceğiniz kıyafetleri hazırlayın. Bunun için çok ekonomik fiyatlara satılan ve halk arasında "dilsiz uşak" denilen pratik ve şirin aletleri kullanabilirsiniz. Bu sizin sabahki çılgın kıyafet seçme tavırları ile dağıtacağınız ortamı başlamadan bitirecektir.

    Francesco Cirillo tarafından, 1980'lerin sonuna doğru keşfedilen bir zaman yönetim metodu olan Prmodoro Tekniğini kullanabilirsiniz. Bu tekniğe göre, çalışmadığınız, iş yapmadığınız ve keyfinize baktığınız her 25 dakika için, 5 dakika çalışmanız gerekiyor. Küçük, kısacık aralıklarla yaptığınız işler ile evinizin ne kadar toplu hale geldiğini ve hiç yorulmadığınızı gördüğünüzde çok şaşıracaksınız!

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler