Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Uzatlamalarda Yediğimiz Gol Sonrası Üzüntüler Capslere Yansıdı

    Türkiye ile Letonya çok önemli bir maça çıktı. 90 dakika tek kale oynayan Milli Takım uzatmada kalesinde golü görünce Türk Milleti olarak yine sevincimiz kursağımızda kaldı.

    Gözler hala genç Semih'i arıyor

    Her Türkiye maçında yedekten oyuna girip sonuca etki eden ve galibiyete koşmamızı sağlayan Genç Semih ya da nam-ı değer Nöbetçi Golcü Semih Şentürk'ü özledik.

    Bazen sadece özlersin!

    Şu fotoğrafa bakıyorum ve 2002'de yaşanan başarılar canlanıyor gözümde. Hayır gözüme toz kaçmadı ulan, ben o sevinç gözyaşları döktüğümüz zamanları özledim... Bahçeli Reyizz bile isyanda!

    Türkiye - Letonya maçının yaşattığı duyguyu Devlet Bahçeli Reyizz'in attığı tweet ile özetleyebiliriz aslında... Hiç mi mutlu ve huzurlu bir gün geçirmeyeceğiz??? Letonya maçı öncesi ve sonrası Terim (Temsili)

    Türkiye - Letonya maçı öncesi ve sonrası yaşananları Şahan Gökbakar'ın skeçi üzerinden göndermeli bir Fatih Terim capsi. Sabah herkes bu muhabbeti yapacak!

    Futboldan anlasın anlamasın yarın sabah herkes Milli Takım'ın gruptan nasıl çıkıp çıkamayacağını tartışacak. Fatih Terim'in performansı (Temsili)

    Kaybedilen puanlar, yaşatılan üzüntüler ve hevesi kursağında kalan bir büyük futbol taraftarının ortak noktada buluştuğu bir caps çalışması. Fatih Terim'in Milli Takım'ın başında gösterdiği performansı... 75. dakikadan sonra Milli Takım

    75 dakika Letonya'ya sahayı dar eden bir Milli Takım ve 75. dakikadan sonra kendini kaybeden ve kalesinde gol gören Milli Takım'ı daha iyi anlatamazdı herhalde bir caps. Patron tek çaremiz Umut!

    Hamza Hamzaoğlu usulca Fatih Terim'in kulağına fısıldadı; "Tek çaremiz Umut!" Peki ya sonuç, yine umutlar tükendi... Maçın özeti Terim'in gözünden (Temsili taraftar)

    Taraftarların skorun durumuna göre şekilden şekle girdiği ve Terim ile bunu tamamlayan bir caps çalışması daha. Yıkılmadım ayaktayım!?

    Yıkılmadık ayaktayız da desek son gol sonrası, Hollanda maçına doğru genel olarak hiç bitmeyen üzüntümüze bir yenisini daha ekledik böylece. Letonya kalesi (Temsili değil)

    Türkiye'nin sanki yıkamadığı bir kaleydi Letonya maçında rakip kale. Sonunda 1 gol atmayı başarmış olsak bile, kendi kalemize atılan gole ise engel olamadık. Milli Takım'ın da kalesine sen geç Muslera!

    Bu iş böyle olmayacak, Milli Takım'ın kalesini de biz en iyisi Muslera'ya emanet edelim. Hayır zaten zor gol atıyoruz, bari en azından kaleyi garantiye alalım. Bal yapmayan arı!

    Volkan Şen adeta sahada bal yapmayan arı görevindeydi. Atakları oldu, şutları oldu ama sonuç yoktu. Böyle olunca bu capsler çok normal Volkan için. Bu da mı gol değil?!

    Rahmetli güzel insan Sadri Alışık kült filmlerinden en çok paylaşılan sahnelerinden biri bizim durumumuzu çok iyi anlatıyor ve "Bu da mı gol değil!" diye iç geçiriyorum tekrar tekrar.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler