Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Uyuduğunuz İçin Kendinizi Suçlu Hissetmeyi Bırakın

    Uykuya ihtiyacınız var. Bu çok açık olmalı, ama çoğumuz tükenene kadar uyanık kalmaya devam ediyoruz

    Uykuya ihtiyacınız var. Bu çok açık olmalı, ama çoğumuz tükenene kadar uyanık kalmaya devam ediyoruz. Bunun nedeni, gece uykumuzu tam almak konusunda tereddütlüyüz ve hatta gece uykumuzu tam almaktan suçluluk duyuyoruz.

    İş blog sayfası Entrepreneur, rekabetçi çalışma dünyasının süper-çalışan kavramını yücelttiğine dikkat çekiyor. Bu da; uykunun, yapılacaklar listenizdekilerin tümünü yaptıktan sonra elde edeceğiniz bir şey olduğu ve önemli bir şey olmadığı düşüncesine yol açıyor. Eğer uyumaya düşük öncelik verirseniz veya uyumayı ertelerseniz, daha kötü bir uyku çekersiniz:

    "Size ne kadar uykuya ihtiyacınız olduğunu söyleyebilecek tek kişi sizsiniz ve vücudunuzun uykunuz geldiğinde bunu bilmenizi sağlayacak mekanizmaları vardır, bu mekanizmanızı dinleyin. Ayrıca unutmayın ki, bu sinyalleri göz ardı etmenizin, ruh haliniz, üretkenliğiniz ve sağlığınız üzerinde büyük etkileri olabilir.

    Eğer altı saat yerine sekiz saat uyuyorsanız bunda yanlış bir şey yok ve sırf başarılı olmak için kendinizi sabah erkenden uyanan bir insana dönüştürmeniz gerekmiyor. Tek yapmanız gereken şu uykunuzu biraz almanız. Uykuyu ne kadar ertelerseniz, ya da ne kadar eksik uyursanız, üretkenliğiniz o kadar azalır.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler