Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    'Üstüne Para Verseler Giymem' Diyeceğiniz 10 Futbol Takımı Forması

    Futbol tarihinde takımların kötü transfer kararları kadar forma tercihleri de hafızalardan kazınmıyor. İşte en kötü 10 forma.

    Caribous of Colorado

    ABD'nin futbolla tanışmaya başladığı yıllarda kurulan bir ekibin forması. Caribous of Colorado 1978 yılında Denver'daki yerel ligde sadece bir sezon mücadele etti. 30 maçta 22 mağlubiyet alan Caribous'un bu başarısızlığındaki nedeni formada aramak lazım.

    Hudersfield Town

    İngiltere'nin alt liglerinden bir türlü kurtulamayan Huddersfield Town, bu formayla rakipleri tarafından paspasa çevirlmeyi hakediyor.

    Jorge Campos

    Meksika Milli Takımı'nın file bekçisi Jorge Campos, her zaman ilginç forma seçimlerine imza atmıştır. Campos herhalde bu formalarla rakip forvetlerin gözlerinin kamaşmasını amaçlıyordu. Bizim bile bakarken başımız ağrıdı.

    Norwich

    1993 yılında Norwich City'nin giydiği forma. Şaşı bakıp şaşırınca UEFA Kupası'nı görebilirsiniz.

    Athletic Bilbao

    2004-2005 sezonunun Athletic Bilbao forması. Bilbao, formasına reklam alan bir kulüp olsaydı bir ketçap markasından çok iyi teklifler alabilirdi.

    Hull City

    Kaplanlar lakaplı Hull City bir dönem bu ünvanlarını vurgulamak istemişti. Ancak bu forma Ahu Tuğba veya Banu Alkan'dan ödünç alınmış gibi görünüyor.

    Arsenal

    90'lı yılların başları enterasan forma tasarımlarına sahne oldu. Arsenal her zaman değişik formaları tercih eden bir ekip olmuştur. Ancak bu formayla deneyselliği çok uç noktalara taşıdılar.

    Manchester United

    1990'lı yılların ortasında Chelsea gibi Manchester United da gri ve turuncu renklerin ağırlığını taşıyan formaları tercih ediyordu. Roy Keane'in yüzündeki memnuniyetsizliğe hak vermek gerek.

    David Seaman

    Arsenal'ın kalecisi David Seaman, İngiltere Milli Takımı'nda daha çok çocuklara hitap eden formalar giymeyi tercih ediyordu.

    Coventry

    1978 yılında Coventry'nin giydiği forma üst ve alt olarak yekpare gibi duruyor. Herhalde futbolcular o dönem formayı tek parça olarak giyiyordu.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler