Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Unutulmaz Filmlerden Aklımızda Kalan İkonik Kılıçlar

    Sinema tarihinde aklımıza kazınan birçok filmde ikonikleşmiş semboller olur. Bunlar arabalar,silahlar ya da daha otantik eşyalar. Bu yazımızda sizler için filmlerde aklımızda kalmış ikonik kılıçları derledik

    He-Man - Güç Kılıcı

    Çocukluğumuzdan hatırladığımız efsane 'Gölgelerin gücü adına!' repliğne hayat veren güç kılıcı hafızalarımızdan çıkmış değil. Özellikle çizgi filmine saplantılı hale geldiğimiz yıllar yok değil.

    He-Man'in kılıcının nasıl yapıldığını merak ediyorsanız videomuzu izleyebilirsiniz.

    Kral Arthur Efsanesi - Excalibur

    Brtianya kralı Arthur'un efsane kılıcı Excalibur, saplı olduğu taşta adeta efsane oldu. Kılıcı kimsenin yerinden oynatamaması ancak Kral Arthur'un çıkarması sinema tarihinde Thor'un çekiç etkisini yarattı.

    Barbar Conan'ın Atlantean kılıcı

    Barbar Konan'ın kılıcı olan Atlantean, yalnızca filmde değil, birçok efsane ve oyunda da yer alıyor. Kılıcın büyüsü görülmeye değer.

    Hattori Hanzo Kılıcı

    Quentin Tarantino'nun efsane film serisi Kill Bill'de Uma Thurman'ın 80 gardiyanı dize getirdiği özel yapım Hattori Hanzo kılıcını es geçmek olmaz. Hattori Hanzo adındaki bir kılıç ustası tarafından dövülen bu özel silah büyüleyici bir katil

    Hobbit - Yüzüklerin Efendisi, Sting

    Tabii genelde film izleyenler için Frodo'dan hatırlayacağımız özel 'Sting' adlı kılıç aslında kendisine Bilbo Baggins'den yadigar. Karanlık zamanlarda hobbitlere yol gösteren kılıcın birçok marifeti var.

    Yüzüklerin Efendisi - Anduril

    İsildur'un Sauron'u deliğe gönderdiği kırılmış kılıç Anduril, Ayrık Vadi'de narsil parçalarıyla tekrar dövülüp tahtın varisi Aragorn'a teslim edildi.Gordon tahtının varisi bu kılıçla Orta Dünya'da birçok şeyin değişmesinde öncü oluyordu.

    Yıldız Savaşları - Işın Kılıcı

    Film olarak 6 bölümü, sayamayacağımız kadar da çizgi film serisi bulunan Star Wars'ın olmazsa olmazı kesinlikle ışın kılıçları. Sidlerin ve Jedilerin ışın kılıçlarıyla yapmış oldukları kıyasıya kılıç savaşları bilim kurgu severlere her zaman büyük keyif vermiştir.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler