Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Türk Televizyonlarının Reyting Makinasına Dönüşen Hocaları

    Bazılarının kazandığı paralar dudak uçuklatıyor, bazılarının ise artık fanları var.

    Yaşar Nuri Öztürk

    Bu İşin ilk duayeni. Genellikle program konuğu olarak yıllarca televizyonda boy gösterdi. Önemli bir kariyere sahip bir bilim adamı olmasına rağmen, halk onu genellikle farklı dini yorumlarıyla tanıdı.

    Katıldığı her program reyting garantili olan Öztürk şu günlerde tv kanalları tarafından rağbet görmüyor. Bunun en önemli sebebi hakim güçlere muhalif olması.
    Cemâlnur Sargut

    Aslen kimya mühendisi olmasına rağmen tasavvufa yönelen Sargut, naif anlatımı ve sakin tavırlarıyla kadın izleyicilerin yeni gözdesi. Reyting getirisi onun bir çok programa çağrılmasına sebep olurken, Beyaz TV'de hafta sonları ona özel bir program da yapılıyor.

    Tesettür islamın 5 şartından biri olmadığı için kullanmadığını söylüyor ve tesettürün insanın gönlünde olduğuna iman ediyorum diyor. İlginç fikirleriyle TV'lerde daha fazla boy göstermesi olası hocalarımızdan... Fatih Çıtlak

    Tasavvuf konusundaki etkili anlatımlarıyla önce muhafazakar kanallarda, daha sonra da gördüğü ilgi sonucu büyük kanallarda boy göstermeye başlayan Çıtlak'da reytingi yüksek hocalardan.

    Bir dönem aynı anda ATV'de sahur, TVnet'de canlı iftar programı yaparken, TRT2'de de Deniz Arcak ile beraber "Gece Yarısı Muhabbeti" isimli programı sunarak, televizyona bayağı bir ısınmıştır. Reyting'i yüksek olan Çıtlak'ın sadece Ramazan programı için StarTV ile 150bin TL'ye el sıkıştığı, haber sitelerine yansımıştı. Ömer Döngeloğlu

    Kanal 7'ye özel günlerde konuk edilen Ömer Hoca, seyirci tarafından çok sevilince sürekli program yapmaya başlamıştır. Özellikle etkileyici anlatımı ve özel dualarıyla izleyicinin çok sevdiği hocalardan olan Döngeloğlu keşfedildiği kanal olan Kanal 7'de programına devam etmektedir. Mustafa Karataş

    Kanal 7'nin televizyonlarımıza kazandırdığı hocalarımızdan. Bir anda reyting makinesi haline gelen Karataş Hoca'yı büyük televizyonların fark etmesi uzun sürmedi. Seyircilerin imkansız sorularına verdiği cevaplardaki performansıyla Nihat Hatipoğlu'na rakip olan Mustafa Karataş, şu an ShowTV'de program yapmakta. Geçen Ramazan'da bir aylık program için Show TV'den 400 bin TL aldığı haber sitelerinde iddia edilmişti. Nihat Hatipoğlu

    Kim ne derse desin, bu işin kralı o ve uzun sürede tahtını kimseye kaptırmayacak gibi görünüyor. Ona yöneltilen sorular bile kendi başına reyting aldırabilecekken, o bir de bu mantık sınırlarını zorlayan sorulara cevap verebiliyor.

    Acılı müzik üzerine anlattığı ders veren kıssalarla, seyirciyi ağlatmadan bırakmayan programlarıyla ve her soruya verecek cevabı olan Nihat Hatipoğlu, tam bir reyting makinası.

    1999'da Kanal A'da başlayan televizyon macerasını, Flash TV ve ardından da Star TV'de sürdüren hocamız, şu an Atv'nin vazgeçilmezlerinden biri. Geçen ramazanda yaptığı programlar karşılığında 600bin TL gibi bir ücret aldığı iddia edilen Nihat Hatipoğlu, izleyiciyi ekran başına bağlamaya devam etmekte.

    Son günlerde oğluna da ekranda şanş veren Nihat Hoca, arkasından Hatipoğlu efsanesini bir kuşak daha devam ettirecek bir variste bırakacak gibi görünüyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler