Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Türk Telekom'dan yepyeni bir uygulama ile WhatsApp verileriniz artık paketinizden düşmüyor

    Akıllı bir telefonunuz varsa muhtemelen en büyük sorunlarınızdan biri de; WiFi olmadığı zamanlarda alınan ya da gönderilen tüm verilerin internet paketinizden düşmesidir. Türk Telekom artık buna son veren şahane bir kampanyayla karşınızda;

    O videoyu izlemek ya da izlememek

    Bu ikilem arasında defalarca gidip gelmişsinizdir. Çünkü; arkadaşınızdan, eşinizden gelen bir fotoğraf, bir mp3, bir video, bir gif internet kotanızdan anında onlarca MB götürür ve internet paketinizi hiç beklemediğiniz bir anda bitirebilir.

    Bir yandan da paylaşma isteği peşinizi bırakmaz

    Nasıl bıraksın? Şahane selfiler çekmiş, istediğiniz kareleri yakalamışsınız, tabii ki paylaşmak isteyeceksiniz. Sokak sokak, cafe cafe, mekan mekan WiFi aramak zorunda kalmak ise bu işin en acıklı kısmı.

    İnternet paketiniz bitmeye yakınsa görmeyi çok istediğiniz yüksek kaliteli fotoğraf WhatsApp'a düştüğünde durum daha da dramatikleşir

    Çünkü, WiFi olmadığında fotoğraf alıp göndermek keyiften çok işkenceye dönüşür.

    Artık Türk Telekom Kurumsal WhatsApp iş birliği ile tüm bu sorunlar geride kalıyor

    Türk Telekom kullanıcılarına yepyeni bir özellik sundu. WhatsApp'ta gönderdiğiniz ya da aldığınız hiçbir veri için artık ücret ödemek zorunda kalmayacaksınız ve bu veriler internet paketinizden de düşmeyecek.

    Yurt dışı kullanımlarında da ciddi sorun haline gelen WhatsApp gönderimleri bu kampanyada 20 MB ile sınırlı, yurt içi kullanımlar için sınırsız.

    Yurt içi kullanımında aylık kullanım hakkı 1 GB'a ulaştığında yalnızca bağlantı hızı 128 Kbps'a düşürülüyor. Kampanyanın sunduğu faydaları 12 ay boyunca her ay otomatik olarak yenileyerek kullanabilirsiniz. Üstelik, WhatsApp kampanyasından, Kontrolü S.E.Ç. Tarifeleri, Ortak Tarife, Kontrollü Esnaf Tarifeleri ve Kontrollü Esnaf Dostu tarifeleri ile ön ödemeli tarifeler hariç, faturalı kullanıcılar faydalanabilir.

    Kampanyaya katılmak için 5555'e "UCRETSIZ" yazıp mesaj atmanız yeterli.

    .

    Ayrıntılar için tıklayın

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler