Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Tribünde Gözleri Görmeyen Oğluna Maç Anlatan Baba ve Oğlu Kenan'ın Hikayesi

    Aşk bazen renksizdir... Görmeniz değil duymanız yeter...

    "Büyük Altaylı" Kenan'ın yüzünüzü güldürecek hikayesi...

    İzmir'de yaşayan Kenan Kabak adlı 15 yaşındaki genç, 10 yaşında geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı gözlerini kaybetti. Mahallede top oynarken gözüne kaçan polenler yüzünden, beraber top oynadığı 4 arkadaşı ile beraber üveit hastalığına yakalandı.

    Tedavileri sürmekte olan çocukların 2'si şu an görmeye başladı çok şükür. Umarız diğerleri de tedavi olup ışığa kavuşacak...

    (Hastalık öyle bir nalet hastalık ki; milyonda bir rastlanacak kadar nadir görülüyor ve bir anda ortaya çıkabiliyor. Göz batması ve göz yanması gibi belirtiler ile ortaya çıkan rahatsızlıkta, tedaviye geç kalınırsa maalesef kör olma ihtimaliniz var.)

    Kenan'ın haber olma sebebi ise gözleri ile alakalı olan rahatsızlığı değil. Babası ve Çok sevdiği Altayspor'unun maçları :)

    Renklere verilen gönül için göze ihtiyaç yok...

    Hastalığa yakalanmadan evvel kalecilik yapan ve en büyük hedeflerinden biri, bir gün Altay'ın kalesini korumak olan Kenan'ın şimdilik bu hayali biraz zor gözüküyor. Takımının hiçbir iç saha maçını kaçırmayan Kenan gözleri ile olmasa da koca yürekli babası sayesinde kulakları ile maçın her saniyesini takip ediyor....

    Kenan her maçtan önce kaşkolunu, formasını, şortunu geçiriyor üzerine ve babası Mesut Kabakoğlu'nun kolunda stada gidiyor. Maç başlamadan önce tribündeki ambiyansı dinleyen Kenan'a babası etrafta olan bitenleri anlatıyor, taraftarın durumundan bahsediyor. Stat raporu veriyor anlayacağınız :)

    "Maça bir saat önce geliyoruz. Burada taraftarın coşkusunu ona yaşattırıyorum. Maç başladıktan sonra da pozisyonları ona anlatıyorum. 'Bizim takım atakta diyorum, saha çamurlu, zemin bozuk, hava yağmurlu diyorum, oyuncu değişikliklerini söylüyorum. Kenan burada çok mutlu oluyor. Onun mutlu olması için çabalıyorum"

    "Kenan yatıyor kalkıyor Altay. Kenan'a 20 liralık kontör yüklüyoruz. O gidiyor kulübü arıyor. Bugün idman var mı? Sakatlığımız var mı? Cezalı oyuncumuz var mı diye soruyor"

    Diye devam ediyor söze süper baba...

    Ayrıca Kenan öyle alelade bir taraftar değil sevgili okur! Stada girerken herkes onu tanıyor, "Büyük Altaylı" geldi diyorlar. Lakabı öyle çünkü...

    90 dakika, hiçbir ayrıntıyı atlamadan maçı anlatan babası son düdükle beraber Kenan'ı maçtan sonra takıldığı yere götürüyor... Neresi mi?
    İç saha maçlarından sonra futbolcuların ve teknik ekibin yanına inip maç değerlendirmesi bile yapıyor Kenan :)

    "Annemden ve babamdan sonra Altay geliyor benim için" diyen Kenan'ın en büyük arzusu tedavisinin olumlu sonuçlanması ve takımı izleyebilmek...

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler