Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Taylor Swift'in Sonsuza Uzanan Kankalık Listesi

    Ünlü olmanın bazı bedelleri ve bu uğurda yapılması gereken bazı şeyler olduğu herkes tarafından söylenir. 2015 yılında bu listenin en başlarında Taylor Swift ile kanka olmak geliyor. Üşenmedik, hepsini tek tek listeledik.

    Karlie Kloss

    Tüm zamanların en büyük kankası. Bir dönem aralarında bir ilişki olduğu bile söylendi ama kankalık sınırları içerisinde olduklarını biliyoruz.

    Selena Gomez

    İkisi de küçük yaşlarda şöhretle tanıştığından olsa gerek Selena Gomez'le aralarındaki kankalık yılların eskitemediği cinsten.
    Ellie Goulding

    Taylor Swift'in müzisyen kankalarından bir diğeri. Yetenekli ve popüler insan koleksiyonu yaptığını hepimiz fark etmiş olmanız gerekiyor zaten şimdiye kadar.
    HAIM

    Haim kardeşler Taylor Swift'in en cool en indie kankanlarından. Taylor Swift'in göbek deliğini de ilk kez kendileriyle çıktığı tatilde görmüştük ama anaakım magazin medyası o zamanlar kendilerini pek de tanımadığı için kimse kendilerinden bahsetmemişti.
    Lorde

    Şu sıralar pek ortalarda görünmeseler de Lorde ile de kankalıkları pek meşhur. Hatta Lorde'un zamanında Taylor Swift için Diplo'yla atışmışlığı da var. Jaime King

    Jaime King'in ikinci bebeğinin vaftiz annesi olacak kadar kanka. Lena Dunham

    Karşılıklı övgülerle başlayan arkadaşlıklarında en son Lena Dunham'in Taylor Swift konserinde sahneye çıkması noktasına gelindi. Gigi Hadid

    Taylor Swift'in uzun uzuvlara sahip kankaları kategorisinde Karlie Kloss'u takip ediyor.
    Lily Aldridge

    Taylor Swift'in uzun uzuvlu kankaları kategorisindeki bir diğer isim. Taylor Swift'in pek çok uzun kankası var, birlikte güzel fotoğraf verdikleri için olduğunu tahmin ediyoruz.
    Cara Delevingne

    Taylor Swift'in arkadaşları arasında popüleritesi kendisiyle yarışabilecek az sayıda isimden biri.
    Hayley Williams

    Evet Hayley Williams bile bu işin içinde. Taylor Swift'ten Kaçış yok.
    Ed Sheeran

    Bu maddeye kadar yalnızca hanım kişilerden bahsettiğimizi fark etmişsinizdir. Ed Sheeran Taylor Swift'in tek erkek kankası olarak listede parlıyor.
    Emma Stone

    Taylor Swift'in en yakin arkadaşlarından biri olmasa da en eski arkadaşlarından. Ödül törenlerinde ve hatta ev partilerinde kendilerini yan yana görürseniz şaşırmayın. Kelly Osbourne

    Kelly Osbourne ile olan kankalığının kendisine ne gibi bir faydası olduğunu henüz çözebilmiş değiliz keza kendisi zamanın hiçbir noktasında havalı bir karakter olamadı ama belli ki Taylor bir ışık görmüş.
    Sarah Hyland

    Evet evet Modern Family'deki kız, Evet onunla bile... Ariana Grande

    Yeni neslin popüler genç kadınlarından biri olup da Taylor'in kankalığından kaçmak mümkün mü? Tabii ki Ariana Grande'yle de kanka.
    Beyonce, Jay Z, Justin Timberlake ve bir önceki jenerasyonun bütün cool isimleri..


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler