Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Suudi Kralın Ziyareti, Suriyeli Çocuklar Ve İtirazım Var

    Uyarı : Vicdani rahatsızlık yapabilir.

    Suudi Kral tüm ihtişamıyla Türkiye'ye ayak bastı

    Dönem başkanlığını Tükiye'nin üstlendiği, 15 - 16 Kasım tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek olan G20 zirvesinin ilk konuğu Suudi Arabistan Kralı Salman Bin Abdulaziz dün 17:00'da Antalya Havalimanı'na özel uçağı ile iniş yaptı.

    Otelde hazırlıklar aylar öncesinden başladı

    Suudi Arabistan Kralı Salman Bin Abdulaziz ve heyetinin konaklayacağı Mardan Palace Hotel'de hazırlıklar aylar öncesinde başladı.
    Kral ve heyetinin kalacağı otelde geceliği 800 Euro'dan başlayan ve 15.000 Euro'ya kadar çıkan 20 farklı konseptli 546 saray odası hazırlandı.
    Kraliyet ailesinin üst düzey mensupları için hazırlanmış olan kral daireleri ve villaların geceliği ise 9.000 Euro'dan başlıyor. Eşyalar ve araçlar bir hafta öncesinden geldi

    Kraliyet heyetinin eşyalarını taşıyan toplam 16 kamyon ve 65 özel üretim Mercedes marka araç yaklaşık bir hafta öncesinden Antalya'ya geldi.
    Ayrıca Türkiye'den de 400 araçlık, yine büyük çoğunluğunu Mercedes marka araçların oluşturduğu bir filo kiralandı. Araçlar otelin otoparkına sığmayınca etraftaki caddelere park ettiler. Yukarıdaki haberde yer alan ihtişamın ardından, bu fotoğrafları sizlerle yorumsuz olarak paylaşıyoruz

    Yorumsuz

    18 Nisan 2014 tarihinde vizyona giren, yönetmenliğini Onur ÜNLÜ'nün yaptığı, Serkan KESKİN ve Hazal KAYA'nın başrollerini paylaştığı "İtirazım Var" adlı filmden bir vaaz sahnesi. Verdiğimiz vicdani rahatsızlıktan ötürü özür dileriz.
    -----------------------------------------------------

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler