Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Survivor 2016 Ünlüler Takımında Kimler Var?

    Hazır yarışmanın başlangıç tarihi yaklaşmışken, gelin hep beraber adanın yeni ünlü misafirlerini tanıyalım.

    Tuğba Özay

    10 Şubat 1978 İzmir doğumlu olan Tuğba Özay, bu sene doğum gününü öyle görünüyor ki Survivor adasında kutlayacak... Miss Model of the World’de ikinci olmak kolay değil, bir de dizi ve film oyunculuğu ile kısa süreli bir şarkıcılık kariyeri de ekleyelim buna. İşte Tuğba Özay’ımız hazır. Yüzme, yelken, konservatuar, sayısı defile... Tuğba Özay tam bir iş kadını.

    Sosyal medyada oldukça fazla Tuğba Özay profili var. Bu profillerin arasında gerçek Tuğba Özay’ı bulurken bir hayli zorlandık. Zorlanırken de karşımıza şöyle bir şey çıktı. O kadar çok Tuğba Özay var ki, kardeşler arasında isim hakkı paylaşılamamış nakliye şirketleri gibi Öz Hakiki Tuğba Özay isimli hesaplar bile açılmış.

    Kendisinin olduğunu düşündüğümüz Twitter hesabı ise 12 bin takipçiye sahip ancak kilitli... Buradan Tuğba Özay’ın 12 bin takipçiyi tek tek onaylayacak kadar uzun zamanı olduğunu, ya da gerçekten Survivor’da yarışabilecek kadar sabırlı olduğunu çıkartabiliriz. Kolay değil o ortamda haftalar geçirebilmek. 12 bin takipçiyi onaylayacak kadar sabırlı olmalısınız...

    Tuğba Özay'ın Twitter hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

    Eh bir de kendisinin hapis durumu söz konusu... Tuğba Özay’dan bahsederken bunu atlamamalıyız. 2008 yılında, ne olduğunu anlayamadığımız bir şekilde tutuklanan taze Survivor, beş buçuk ay tutuklu yargılanmış ve daha sonra serbest bırakılmıştı.

    Ha bu arada, dönemin flash oyun geliştiricileri durur mu, durmaz tabii. Derhal bir Tuğba Özay Hapisten Kaçış oyunu yapmışlar. O dönemin flash oyun geliştiricileri cevvaldi tabii.

    İbrahim Yattara

    Trabzonspor’da sekiz yıl top koşturdu, Türk oldu, 187 maçta 32 gol attı, Mersin İdman Yurdu’na transfer oldu, Gana milli takımına seçildi, toplamda yedi takım değiştirdi ve şimdi de Survivor adasında ünlüler takımında koşacak. İbrahim Yattara, futboldan en anlamayanımızın bile ismini duyunca “ha şu şey saçlı olan di mi” dediği 1980 doğumlu futbolcu.

    Akıcı Türkçe becerileriyle herkeste hayranlık uyandırdı Yattara. Video’da Youla ve Yattara’yı birlikte izliyoruz. Youla’nın “bugün Türkçe konuş, yarın Türk pasaportunu alırsın sen” vurgusu önemli. Sahiden de öyle oldu.

    Serkan Ercan

    Zaten toplasanız bu ismi taşıyan kaç kişi vardır da bunlardan ikisi ünlü olabiliyor? Serkan Ercan derken Ütopya’dakinden bahsediyoruz; oyuncu olandan değil. Lütfen karıştırmayalım.

    Survivor’da yarışacak olan Serkan Ercan, Ütopya’da tanınmış ve daha sonra Survivor’ın ünlüler kadrosuna dahil edilmiş. Sporculuğuyla biliniyor. Sosyal medyayı aktif bir biçimde kullanan Ütopya Serkan, tweet’leriyle de Survivor’a hazır olduğunu ortaya koyuyor.

    Televizyon tarihinin en efsane kavgalarından biri de Ütopya yarışması sırasında Serkan ve bir diğer yarışmacı Altar arasında yaşanmış. “Sen benim arkadaşım mısın” ve “fiziksel temas yok”cümlelerini kaç kere duyduğunuzu bakalım sayabilecek misiniz.

    Video’da niye havga ettikleri meçhul. Umarız gerçekten sağlıklı bir nedene dayanıyordur.Nagihan Karadere

    Nagihan Karadere, Survivor’ın milli atleti olarak ünlüler kadrosunda yer alıyor. Hakkında ulaşabildiğimi şeyler genel olarak başarıları... 2011 yılında Shenzen’de düzenlenen Dünya Üniversite Oyunları’nda bir gümüş ve bir bronz madalya ile 2003 yılında Köstence’de düzenlenen Balkan Gençler Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak ülkemizi gururlandıran milli atlet, şimdi de Survivor’da yarışacak. Oyunlarda koşacak, zıplayacak, atlayacak ve hepimize yine büyük bir heyecan yaşatacak.

    Tweet’lerinden anladığımız kadarıyla şu sıra kendisi Survivor’a tam gaz hazırlanıyor:

    Avatar Atakan

    Avatar Atakan ya da Çağan Atakan Arslan... Yine bir milli sporcu olarak Survivor adasına gidecek isimlerden birisi. Muay Thai ve Kickboks dallarında şampiyonluklar yaşamış ve Türkiye’yi defalarca temsil etmiş. Henüz 26 yaşında olan genç sporcu, ayrıca modellik ve oyunculuk da yapıyor. Sosyal medyada ise acayip derecede motive durumda:

    [> -

    Durup dururken Avatar Atakan’ın sırtına vurmak isteyen varsa lütfen söylesin, hoş olmaz sonu belli ki. Ezgi Avcı

    2013 Miss Turkey 3. Güzeli Ezgi Avcı, Survivor’da ünlüler takımında yer alacak. Güzelliğiyle bu unvanı hak ettiği kesin. “Mücadele ve zafer hayatımda hep vardı” diyor Ezgi Avcı, tanıtım videosunda.

    Ezgi Avcı’nın da sosyal medya hesaplarından “hazırım” mesajları alıyoruz. Adaya şıklık ve güzellik getirecek gibi duruyor. Ebru Öztürk

    Ada yolcusu olan bir diğer isim de Ebru Öztürk. Kendisini hem model hem de voleybolcu olarak tanıyoruz.

    Nejla Güvenç’in bir defilesinde podyumdayken erkek arkadaşı Bekir Aksoy’un “Göğsün açıldı Ebru” diye fısıldayarak kendisini uyardığını da –ne gerek varsa- notlarımız arasına ekleyelim.

    Eda Akkaya

    Eda Akkaya ise dizi setlerinden Survivor adasına transfer oldu. İlişki Durumu: Karışık , Ankara’nın Dikmeni ve Sihirli Annem gibi birçok dizide rol alan Eda Akkaya, Survivor’a renk getirmeye hazırlanıyor. > -

    Eski jimnastikçi olan Akkaya, Survivor’a hazırlanmak için kalan zamanını sporla değerlendiriyor.

    Yunus Günçe

    Twitter fenomeni mi diyelim, oyuncu mu, sunucu mu, stand up’cı mı? Yunus Günçe bunların hepsi.

    En çok beğenilen tweet’lerinden birisini Türkiye’nin neredeyse tamamında elektrik kesintisinin yaşandığı 31 Mart 2015’te atmış. Şimdi de, elektriklerin 1400’lü yıllardan bugüne hiç gelmediği bir noktaya haftalarca yaşamaya gidiyor. Umarız gerçekten korkulacak bir şey yoktur.

    2004 yılında Ünlüler Çiftliği isimli dönemin en popüler, en Ferhat Güzel’li yarışmasına da katılmıştı Yunus Günçe. O dönemden şöyle bir görsel bulduk hatta:

    O kadar cool fotoğraftan sonra bu pek hoş olmadı :/ Yılmaz Morgül

    Ne desek boş, ne desek yavan, ne desek yarım! Yılmaz Morgül, Survivor’a düşen en büyük cemre.

    Acun Ilıcalı’nın Yılmaz Morgül seçimi, yarışmaya müthiş bir polemik ve popülerlik getirecek elbette. Şimdiden kendisi hakkında “Yılmaz Morgül o şartlara dayanamaz” gibi yorumlar yapılıyor. Ancak kendisinin bu tür yorumlara cevabı net.

    "Kimse beni küçümsemesin. 10 kişi üzerime gelsin, sapasağlam çıkarım." diyerek adada bizlere neler izleteceğinin sinyallerini veriyor.Sesiyle, tarzıyla, tavırları ve en önemlisi de “öyleyim, öyleyim evet” deyişiyle Yılmaz Morgül, Survivor adasının en keyifli yarışmacılarından birisi olacak.

    Bu arada, Twitter hesabını unutmamak gerek. Tweet’leri ve Vine’ları ile tüm gözleri bir anda üzerine çevirmeyi başarabiliyor kendisi. Bakın mesela Survivor tanıtımı için verdiği mesaj oldukça etkileyici: > -

    Gerçekten çok haklı :(

    Daha fazla Yılmaz Morgül videosu için buraya

    Peki Gönüllüler takımında kimler var? Sorusunun cevabı için de bu içeriğimize bakabilirsiniz.


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler