Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Süper Kahramanların Aşkı Süper Olur! İşte Süper Kahramanlar ve Sevgilileri

    14 Şubat Sevgililer Gününe bir de süper kahramanların gözünden bakalım.

    Spider-Man & Mary Jane Watson

    Sinema tarihinin en bilinen öpüşme sahnelerinden biri desek aklınıza hangi film sahnesi gelir? Tabii ki ağından baş aşağı sallanan Peter Parker yani namı diğer Spider-Man ile uzatmalı sevgilisi Mary Jane Watson'ın öpüşmesi!

    Mahallenizin sıcakkanlı süper kahramanı Spider-Man ile mahallenin en güzel kızı Mary Jane Watson aşkı, süper kahraman aşkları arasında en popülerlerinden birisi. Her ne kadar Mary Jane Spider-Man'in tek sevgilisi olmasa da çizgi romanlarında ve filmlerinde en çok boy göstereni. Ayrıca ülkemizde de yayınlanan Spider-Man Animated Series ve Tobey Maguire'in Spider-Man'i canlandırdığı filmler sayesinde bizim de en aşina olduğumuz çift Spider-Man ve Mary Jane Watson çifti.

    Superman & Lois Lane

    "Neredeydin Clark? Az önce Superman buradaydı." Bu cümleyi çizgi romanlarda ve Superman filmlerinde kim bilir kaç kez Lois Lane'in ağzından duyduk. İkisi de Daily Planet gazetesinde çalışırken saf ve iyi niyetli süper oğlumuz Clark Kent gönlünü güzeller güzel hanım kızımız Lois Lane'e kaptırır.

    Bu öyle büyük bir aşktır ki Superman gibi yenilmesi sadece belli koşullarda gerçekleşebilecek bir kahramanın en insani zaaflarından biridir. Öyle ki Batman, Superman'i alt etmek için Lois Lane'i kullanmıştır. Superman daha sonraları Justice League maceralarında Wonder Woman'la da gönül ilişkisi yaşasa da biz onu Lois Lane ile bildik.

    Batman & Catwoman

    Catwoman'ı ilk olarak Batman'in düşmanı olarak görüyoruz. Bu kedi kıyafetli üstün yetenekli, hırsız ve akli dengesi pek yerinde olmayan ama bir yandan da güzeller güzeli ve seksi kedicik ile biricik milyoner playboyumuz Bruce Wayne arasında çok gelgitli bir ilişki var.

    Batman'in birçok sevgilisi oluyor, sonuçta o zengin bir playboy. Bu listeye daha sonra çocuğunun anası olacak Thalia Al-Ghul'u da alabilirdik ama Michelle Pfeiffer'ın canlandırdığı Catwoman aklımıza gelince buraya Catwoman'dan başkasını yakıştıramadık.

    Cyclops & Jean Grey

    Geldik çizgi roman dünyasının en uzun süren, en ölümsüz aşklarından birine. İkisi de X-Men ekibinin gediklisi Jean Grey ve Cyclops arasındaki romantik ilişki de hiçbir zaman bitmedi. Wolverine'in Jean Grey'e olan gizli aşkı, Cyclops ve Wolverine'in arasında her zaman soğuk rüzgarlar estirdi.

    Bu çiftimiz evlendi, çocukları oldu hatta Jean Grey Phoenix Force etkisinde kendisi dahil birçok mutantın ölümüne sebep oldu ama Cyclops ona olan sevgisine hiçbir zaman ihanet etmedi.

    Invisible Woman & Mr. Fantastic

    Çizgi roman aleminin en uzun süreli ilişkilerinden birini Reed Richards ve Sue Storm yaşıyor. Bir uzay araştırması sırasında gama ışınlarına maruz kalarak görünmezlik ve elastikiyet gibi özelliklere kavuşan ikilinin yıllardır süregelen mutlu bir evliliği var.

    Yakın zamanda iki defa sinemaya da aktarılan Fantastik Dörtlü, sinemada bu aşkı da Fantastik Dörtlü hikayesini de iki filmde de çok kötü yansıtmıştı. Keşke hiç yansıtmasalardı. Power Boy & Gravity Kid

    DC Comics evreninde yeni başlayan Legions of Super-Heroes takımının iki üyesi olan Jedediah Rikane namı diğer Power Boy ve Tel Vole namı diğer Gravity Kid çizgi roman aleminin en bilinen eşcinsel çiftlerinden.

    Tüm dünyada olduğu ve olması gerektiği gibi daha görünür hale gelen LGBTİ bireyler elbette çizgi roman aleminde de daha görünür hale geldiler. Bu görünür hale gelme durumunun güzel örneklerinden biri de Gravity Kid ve Power Boy arasındaki saf aşk. Gamora & Star Lord

    Marvel'in en tutulan çizgi roman karakterlerinin film hakları farklı şirketlerde olmasa The Guardians of the Galaxy diye bir çizgi roman serilerinin olduğunu Marvel bile unutmuştu. Marvel Cinematic Universe dahilinde bir X-Men filmi izleyemedik belki ama bir yandan da hiç beklemediğimiz karakterlerle çekilen Guardians of the Galaxy gibi bir filmi de buna borçluyuz. İşte bu serinin aşıkları da uzaylı dostumuz yeşil renkli Gamora ve Star Lord.

    Çizgi roman aleminin en güçlü kadın karakterlerinden Gamora ve çizgi roman aleminin en sempatik karakterlerinden Star Lord arasındaki aşk, güzel filminin de sayesinde listemizde kendine yer buluyor.

    Karolina Dean & Xavin

    Bir vegan pasifist olan Karolina Dean, anne ve babasının Runaways isimli bir gizli süper kötü takımı üyesi olduğunu keşfeder. Bu keşif sırasında Majedian ırkından olduğunu ve güneş enerjisini dönüştürebildiğini keşfeder. Kendisinin esas formu ise bir insan ve gökkuşağının karışımı gibidir.

    Ailesinin uzaylı olduğunu keşfeden Karolina daha sonra beşik kertmesi olduğunu öğrendiği Skrull ırkından (Marvel evreninde bir uzaylı ırkı) bir prens olan Xavin ile tanışır. Xavin'in hoş birisi olduğunu düşünse de Karolina kadınlardan hoşlanmaktadır. Süper gücü şekil değiştirmek olan Xavin, aşkı için kadın formuna dönüşür. Böylece Marvel bize en ilginç LGBTİ aşk hikayelerinden birini sunmuştur. Gambit & Rouge

    Listemizdeki belki de en hüzünlü aşk hikayesi ikisi de X-Men üyesi olan Gambit ve Rogue arasındaki hikaye. Gerçek bir aşk olmasa sürdürülmesi neredeyse imkansız bir ilişki onlarınki.

    Şöyle ki; Rogue'un süper gücü neredeyse kontrol edilemez bir güç. Teninin değdiği insanın, süper gücünü elinden alıyor, dahası hatıralarını siliyor ve yüksek bir ihtimalle öldürebiliyor. Gambit ise dokunamadığı, öpemediği bu kadına aşık. Bu ikilinin arasındaki ilişki gerçekten sor. Sevgilinizi öptüğünüzde hatıralarınızın silineceğini ve ölme ihtimalinizin olduğunu bilseydiniz yine de sevgili olarak yaşamaya devam eder miydiniz?Wiccan & Hulkling

    Listemizdeki bir başka LGBTİ çiftimiz ise Young Avengers üyesi Hulkling ve Wiccan. Hulkling, Kree ırkından (Marvel evreninde bir uzaylı ırkı) Captain Mar-vell ve Skrull ırkından Prenses Anelle'in çocuğudur, Skrull genlerinden dolayı yeşil renklidir ve Kree genlerinden dolayı çok güçlüdür. Wiccan ise güçlerini Scarlet Witch'ten almıştır. Görüntüleri Hulk ve Thor'un gençliğine ne kadar benziyor değil mi?

    Bu Young Avengers üyesi gençler, bu serinin henüz 12. sayısında birbirlerine açılmış ve sevgili olmuşlardı ancak gerçekten öpüşmeleri ancak 7 yıl içinde oldu. Şimdilerde ise Young Avengers çizgi roman serisinde devam eden hikaye bu çiftimizin ilişkileri temelinde yürüyor. Jane Foster & Thor

    Bir İskandinav tanrısı ve bir ölümlünün aşkı da elbette dikkat çekici ve sınırları zorlayan bir ilişki olabilirdi. Çizgi roman dünyasından sonra sinema ekranlarında da gördüğümüz bir diğer aşk hikayesi olan bu hikaye de tabii ki her ilişkide olduğu gibi kendi içinde biraz zorluklar taşıyor.

    Bir kere en başta da dediğimiz gibi birisi İskandinav mitolojisinden fırlamış bir tanrı, diğeri ise bir ölümlü. Ayrıca Jane Foster 30'lu yaşlarındayken Thor aşağı yukarı 1000 yaşında. Ne diyelim aşkın yaşı olmuyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler