Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sümer Tilmaç'ın Canlandırdığı Unutulmaz Film Karakterleri

    Rol aldığı bazı filmlerde canlandırdığı karakterler Sümer Tilmaç'ın anısını hep taze tutacak

    210'dan Fazla Filmde Rol Aldı

    50 senelik sanat yaşantısında 210'dan fazla filmde yer alan Sümer Tilmaç, oynadığı her filmde oyunculuğuyla fark edilse de canlandırdığı bazı karakterler hiç unutulmayacak.

    Hacı Yusuf Efendi

    Paşanın zulmüne uğradıktan sonra ortalardan kaybolup oğlunu büyük bir sanatçı olarak büyüten mert faytoncu Yunus'u canlandırdığı dizide paşanın konağına gelip, ''Paşa, Paşa senden büyük Allah var...'' narası attığı sahne yaşı yetenlerce hemen hatırlanacaktır. Osmanlı Cumhuriyeti

    Çaresiz kalmış Osmanlı Padişahı'nın, mert ve deli dolu yaverini canlandıran Sümer Tilmaç'ın oyunculuğu onu filmin bir gömlek üstüne çıkarmıştır. Filmin ismi anıldığında çalışmayan silahına rağmen bir sürü askere kafa tutan yadigar tipi herkesin gözünde canlanacaktır. Kahpe Bizans

    Film boyunca köyünü korumak için kendini zincirlediği kapıyla beraber yaşayan Süper Gazi tiplemesiyle Kahpe Bizans'a boyun eğmeyen Oba Beyi karakteri de Tilmaç'ın canlamdırdığı unutulmaz tiplerden biriydi.
    Reis Bey

    Filmde, haksız yere hapse düşen Reis Bey'e kol kanat geren mert kabadayıyı canlandıran Tilmaç verdiği bir röportajda bunun en sevdiği rollerden biri olduğunu söylemişti.
    Süper Baba

    Bir dönemin kült filmi Süper Baba'da ana karakter olan Fiko'nun her başı sıkıştığında soluğu yanında aldığı can dostu Nihat rolü Sümer Tilmaç'ın oynadığı en önemli karakterler arasındadır. Fiko ve Nihat arkadaşlığı ve aralarındaki karşılıksız vefa hafızalardan hiç silinmeyecek.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler