Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sultan Süleyman'a Kalmayan Dünya Size Kalır mı Acaba?: Ölümsüzlük Hapı Sandığınızdan Çok Yakın

    O cilt hiç kırışmasın, kaslar hiç yorulmasın, dünyaya çakayım çiviyi... Kime kalmış bu dünya ki bana kalsın diyor olabilirsiniz, ama belki de size kalır? Çünkü bilim insanları yaşlanmayı durduracak hapın klinik denemeleri için FDA'dan izni kopardı.

    Aslında hapa aşinayız: Metformin adı verilen ve Tip 2 Diyabet tedavisinde kullanılan bir ilacın yeni keşfedilen bir yan etkisi ile başlıyor hikaye...

    2014 yılında Cardiff Universitesinde Tip 2 diyabet hastaları ile yapılan çalışmada metformin kullanan hastalarda bir yan etki keşfedilmiş: Yaşam Süresinde Uzama! Artık buna ne kadar yan, ne kadar düpedüz şahane etki denir bilinmez ama...

    Zaten kobay hayvanlarında deneyip ömür uzattığı gözlemlenmiş aslında ilacımızın, ama FDA insanlarda denenmesine izin vermemiş.

    FDA bu zamana kadar çalışmayı inandırıcı ve etik bulmamış, belki de ölümsüzlük çalışmalarına giden yolun böyle ucuz ve erişilebilir bir ilaçtan geçmesi işlerine gelmemiştir; ne dersiniz? Şimdilerde izni koparan üniversite bu çalışmasına katılacak 70-80 yaş arası gönüllüler aramaya başlamış bile, 2016'nın ilk aylarında çalışmayı başlatmaya niyetliler.

    Çalışma sonucu ne olur bilinmez ama insanlar ölsün diye gözlerinin içlerine bakacakları kesin düşman çevrelerin. Gordon Lithgow'a göre: "Kanseri tedavi edebilirsek ve insan ömrünü 3-5 sene kadar arttırabilirsek bu çağ atlatacak bir başarı ve ölümsüzlüğe giden altın yolun anahtarı olur." diyor.

    Sonsuz gençlik henüz uzak ama 3-5 yıl fazladan yaşamayı isteyen olur belki; 3-5 yıl da bir başlangıç. Balonla başlayan uçma hikayemiz Plüton'a uzay aracı göndermeye uzandı ne de olsa; kimbilir belki de cevap bir yan etkiden doğuverir.

    Yine de siz siz olun doktorunuza danışmadan "Amaaann ömrüm uzar ya!" diye şeker metabolizması için kullanılan bir ilacı kafanıza göre kullanmayın, sonuçta bu bi teori.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler