Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Star Wars Karakterlerinden Bir Müzik Şöleni! Bee Gees'in Efsane Şarkısı Stayin' Alive'ı Bir De Jabba The Hutt'dan Dinlemek İstemez Misiniz?

    Sadece Jabba mı? Han Solo'sundan Prenses Leia'sına, Darth Vader'ından 3CPO'suna kadar herkes ünlü sunucu Jimmy Fallon'ın oluşturduğu bu koroda :)

    The Force Awakens 2015'e damgasını vurdu. Hiç şüphesiz...

    J.J. Abrams'ın yönettiği yedinci Star Wars filmi The Force Awakens Aralık ortasından beri vizyonda, ama yarattığı heyecana kapılmamız aylar evveline dayanıyor.

    Bir ara her yer Star Wars oldu; okuduğumuz her şey, toplu taşıma araçlarında konuşulan her konu... Ve bugünlerde herkes ağız birliği yapmışçasına bu konu ile ilgili konuşmayı, spoiler vermeyi reddediyor.

    Filmlerin ayrıntılarını birbirimize söylememek, heyecanı bozmamak gibi konularda çok başarılı bir milletmişiz, bravo bize! :)

    Türkiye'nin geri kalanıyla ağız birliği yaparcasına biz de halâ The Force Awakens ile ilgili ayrıntı vermekten kaçınıyoruz.

    Ama bu durum ilk 6 filmle ilgili konuşmamız engel değil tabii ki :)Jimmy Fallon'ın da konuşmasına engel değil anlaşılan ;)

    Amerikan NBC televizyonunda yayınlanan The Tonight Show'un sunucusu, komedyen ve oyuncu, hastası olduğumuz Justin Timberlake'in de kankası olan Jimmy Fallon, Star Wars'un ilk altı filmine müthiş bir videoyla atıfta bulundu.

    Jimmy Fallon geçtiğimiz günlerde programına Star Wars heyecanının da, ülkemizde BİM'de satılmasına şaşırdığımız Star Wars ürünlerinin de on yıllardır canlılığını koruduğunu belirterek başladı. 'Canlılığı koruma' konusuna da, Star Wars karakterlerine Bee Gees'in Stayin' Alive'ını söyleterek değindi :) Darth Vader'ın ve Jabba The Hutt'ın bu kadar iyi tınlayabileceğini hiç düşünmemiştik! İşte Star Wars karakterlerinden bir Stayin' Alive düeti :)


    Mynet Youtube

    En Çok Aranan Haberler