Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sonu Sizi Çok Şaşırtacak 5 Harika Film

    Sürükleyici senaryoları olan, İzlerken büyük zevk alacağınız 5 başyapıt niteliğinde Filmler.

    Dünya Listesinde 1. Sıradaki Film (Shawshank Redemption)

    Türkiye'de film adı Esaretin Bedeli olarak geçiyor. 1994 yapımı bu film dünya listelerinde 1. sırada bulunmakta ve bir başyapıt özelliği taşımaktadır. Her insanın kesinlikle izlemesi gereken bir filmdir. Başrol oyuncusu Andy Dufresne (Tim Robbins) Karısını ve karısının aşığını öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkum edilir ve Shawshank hapishanesine gönderilir. Yeni arkadaşlıklar, düşmanlıklar ve gaddar hapishane yönetimi üçgeninde umudunu korumanın ve azmin hikayesini anlatıyor bu film.

    The Prestige (Prestij)

    2006 yapımı bir film olan Prestij 19. yy'da hızla değişmekte olan Londra'da başlar. Sihirbazlara ileri derecede saygı duyulan ve sihirbazların gizemli kişilikler olarak kabul edildikleri bu dönemde, genç sihirbazlar olan Robert Angier (hugh Jackman) ve Alfred Borden (Christian Bale) şöhret olma yolundadırlar. Angier'in eşi Julia yaptıkları gösteri sırasında kaza sonucu ölünce, Angier olaydan Borden'i sorumlu tutar. Bu olay 2 sihirbaz arasında ömür boyu sürecek olan düşmanlık rekabetin başlangıcı olur.

    Usual Suspects (Olağan Şüpheliler)

    Beşi de birbirinden yetenekli ve kendi alanlarında uzman sabıkalı, basit kaçırma olayından sonra gözaltına alındıklarında hiçbiri olaya bir anlam veremeden boş gözlerle birbirlerine bakmaktadır. Hikayeyi araştıran ajan David Kujan Kaliforniya San Pedro Limanı'nda 27 kişinin ölümü ile sonuçlanan gizemli patlama ile bu beş kişinin bağlantısı olduğunu düşünmektedir. Elinde kalan tek canlı tanık Verbal Kint hikayeyi baştan sona soğukkanlılıkla kendisine aktarmaktadır fakat tüm soru işaretleri bir kişinin üzerinde yoğunlaşır. "Keizer Soze"

    Lucky Number Sleven (Şanslı Sleven)

    Slevin, kelimenin sözlük anlamında bir kaybedendir. Neden? Çünkü sevgilisi kendisini çok kötü boynuzlamıştır. Bu yetmez, zira evinden atılır. Tüm bunlar yeterli olmamıştır ki bu defa da kimliğini bir hırsıza kaptırır. İşte; suç dünyasında da aslında hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir. Slevin bu gerçeği pahalıya ödeyecektir. Pişmiş tavuğun başına gelenlerinden daha berbat musibetler başına peydah olunca Slevin, Los Angeles'ın bunalımlarından bir süre de olsa uzak durabilmek için New Yorklu arkadaşı Nick Fisher'dan dairesinin anahtarını ödünç alır. Oysa ki New York terk ettiğinden çok daha belalı bir şehirdir. Bir dönem ortak ancak nihayet düşman olan iki mafya babası, Patron ve Haham, Büyük Elma'yı ikiye bölmüş ve suç dünyasını parsellemişlerdir. Ancak oğlunun intikamını almaya niyetli olan Patron, Haham'ın oğlunu öldürtmek için bir kiralık katil tutar. Katilin planı daha da basittir. Patron'a borçlu birini bul, adamı öldürt. En kolay yem Nick Fisher'dan başkası değildir. Zavallı Slevin'ın başı bir kez daha derde girecektir.

    Inside Man (İçerideki Adam)

    Çok zeki bir banka soyguncusu olan Dalton Russel, iyi bir dedektif olan Keith Frazier, güzel ve güçlü bir borsa brokerı olan Madeliene White çözümü bulunamayan bir bulmacanın en önemli parçalarını oluşturmaktadır. Fakat her parça aslında dışarıdan göründüğü gibi midir. Akıl oyunlarıyla dolu bu filmde, sadakat ve davranışlar her an sınanmaktadır.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler