Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Son 2 Ay! Kızlar Yaz Geliyor Tehlikenin Farkında Mısınız?

    Bütün kış hayalini kurduğumuz deniz, kum, güneş mevsimi gelmek üzere... Peki, plajlardaki tehlikelerle şimdiden yüzleşmeye hazır mısınız?

    Uzanmışsınız kumsala, güneş damlar içinize ama o da ne? Sizi izleyen, süzen hakkınızda ahlaksızca hayaller kuran birileri var!

    Mayolarınızın sürekli orasını burasını düzeltmek zorunda kaldığınız, sizi izlediklerini bildiğiniz için rahat rahat güneşlenmenize izin vermeyen insanlar var.

    Kız kıza eğlenmenize bile izin vermeyen bir ırk var plajlarda. Bu ırk ki kendi manitalarını, kardeşlerini evden çıkarmazlar ama kendileri soluğu plajlarda alırlar.

    Bu ırk özellikle pazar günleri erken saatlerde plajlarda biterler. Genelde beyaz atletli ya da beyaz slip donlu olurlar.

    Bu ırkın en sevdiği porno film oyuncusu Şahin K'dır. Seks hayatlarını onun filmlerinden ilham alarak yönlendirirler.

    Kışın çatır sıcağında, güneşin altında mangal yakarlar ve tavuk kokarlar. Ayrıca onları amele yanıklarından da tanıyabilirsiniz.

    Denizin, güneşin yaz mevsiminin tadını çıkarmak, kötü enerjilerinden arınmak yerine sizin kalçalarınızın tadını çıkarırlar. Denize girdiğinizde istenmeyen tüy gibi yanınızda biterler.

    Birbirlerine sulu şakalar yaparlar, küfürleşirler ve sizin dikkatinizi çekmeye çalışırlar. Siz uzaklaştıkça onlar daha da yakınlaşırlar.

    Yaz aylarının en tehlikeli türleri bunlardır. Mümkün mertebe onların olmadığı alanları tercih etmeniz sizin hayrınıza olacaktır!


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler