Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Snoop Dogg'u Çok Yanlış Tanımışız!

    Bildiğimiz bütün ünlü sanatçıların kliplerinde bir anda araya karışıp iki çift laf eden, şimdilerde GS show'uyla gündemde olan Snoop Dogg'un farklı bir adam olduğunu hepimiz biliyoruz ama o hep sandığımızdan fazlası çıkıyor!

    O sadece başarılı bir rapçi değil, aynı zamanda başarılı bir oyuncu

    On parmağında on marifet Snoop Dogg iyi müzik yaptığı kadar iyi bir oyuncu da. Zaten adamın günlük hayattaki rahat ve eğlenceli tavırları ne kadar iyi bir oyuncu olabileceğinin sinyallerini vermiyor mu? 2001 yılında Training Day, The Wash ve Baby Boy'da, 2004'te A Flight of Madness'da ve 2009'da Starsky & Hutch'da oynadı.

    Bilmiyor olabilirsiniz ama o yaşayan bir dahi

    Zekası gözlerinden okunan Snoop'un iq'su 147. Yani adam üstün değil, "çok üstün" olarak isimlendirilen bir zekaya sahip!

    Twitter CEO'luğuna aday oldu

    Twitter CEO'su Dick Costolo'nun CEO'luktan çekileceği haberleri yayıldığı an Snoop Dogg gecikmedi ve "yönetmeye hazırım" dedi. Snoop Silikon Vadisi'ne girer mi girmez mi bilmiyoruz ama iş dünyasını çok iyi bildiği kesin. Kendi üretip sattığı onlarca ürünü var ve sosyal medyayı da herkesten iyi biliyor. 12 milyon takipçisini #ifSnoopWasTwitterCEO (#SnoopTwitterCEOsuOlsaydı) hashtag'ini kullanmaya ikna etmiş bir adam!

    2pac geleneklerini devam ettiren son rapçilerden

    Günümüz rapçileri arasında rap'in babası 2pac geleneğini devam ettireni bulmak kolay değil. Tabi bunda Snoop'un 2pac'in en yakın arkadaşlarından olmasının da etkisi büyük.

    Müslüman alemini ikiye bölebilecek güce sahip tek ünlü o!

    Müslüman olduğunu açıklamasıyla kimi Müslümanlar sevinirken kimileri de Snoop Dogg'un yaşadığı hayatı tasvip etmediği için "Snoop Dogg günde 5 vakit namaz kılsa kaç yazar?" dedi. Ancak en önemli yorum Müslüman aleminin kötü babası Ahmet Oktar'dan geldi "Mazlum, mütevazi ve iyi bir Müslüman."

    O diğer rapçiler gibi rap dışındaki müzikleri dışlamıyor!

    2009 yılında çıktığı Jamaika gezisinde Bob Marley'nin ruhunu keşfederek artık Snoop Lion ismiyle reggae icra edeceğini ilan etti. Kimileri "reggae ne yeaaa?" derken kimileri de "e artık bu yaştan sonra rap yapıp ne yapacak?" dedi. Ancak yaptığı albüm oldukça beğenildi ve aslında hiçbir şeyi kanıtlamaya ihtiyacı olmayan Snoop Dogg sadece rap'te değil reggae'de de iyi olduğunu kanıtladı.

    Siyah müziğinin köklerine döndü

    Başarılı ve içten bulunan reggae denemesinin ardından yeniliklerden vazgeçmedi ve siyah müziğinin köklerini oluşturan funk tarzında bir albüm çıkarmaya karar verdi. 2013 yılında Snoopzilla ismiyle çıkardığı bu albümle senelerdir hip-hop kültürünün en büyük temsilcisiyken deneysel bir çalışma yaptı ve müziğin her türünde iyi olduğunu bize bir kez daha gösterdi.

    Dj kabinine geçti!

    Snoop Dogg'u daha bir uslanmış görmeye başlayarak şaşırıyorduk ki henüz hiçbir şeyin bitmediğini anladık. Gözlerindeki yaramazlık pırıltıları hala yerli yerindeydi ve dj kabinine geçerek adını DJ Snoopadelic olarak değiştirdi. Dj kabininde de her şeyde olduğu gibi en iyilerden olacağına eminiz.

    En sevdiğimiz GS fanı!

    Günlerdir Instagram'da yaptığı GS show'u herkesi şaşırtırken Türk hayranlarının gönlünde taht kurdu, herkes onu dört gözle bekler oldu! Adama bir "gel sen bizim çocuğumuz ol" demediğimiz kalmıştı ki büyük haberi aldık: Snoop Dogg Türkiye'ye geliyor, Sin Management organizasyonuyla 1 Ağustos Cumartesi akşamı İzmir / Çeşme’de Hangout Alaçatı sahnesinde hayranlarıyla buluşuyor!

    Türkiye’de ilk kez sahne alacak olan Long Beach Californialı sanatçı, ilk albümü Doggystyle’dan günümüze, dünya müzik piyasasının en büyükleriyle yaptığı albüm ve single çalışmalarıyla satış rekorları kırdı. Sanatçı, bu sene 14. stüdyo albümü Bush ile tekrar müzik listelerini alt üst etmeye hazırlanıyor.
    Efsane olacağı şimdiden belli konserin biletlerini buradan temin edebilirsiniz!


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler