Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sevdiklerinize Sevginizi Yansıtmak Adına Gönderebileceğiniz En Güzel İyi Geceler Mesajları

    Sevdiklerinize her dakika aklınızda olduklarını hissettirecek iyi geceler mesajlarını sizler için derledik.

    1. Her gece uyanmadan önce, en son konuştuğum kişi olmanı seviyorum. İyi geceler.
    2. Artık sırdaş değil geceler bana, sana duygularımı iletebileceğim telefonuna mesajla, en içten duygularımla iyi akşamlar sevdiğim sana.
    3. Sana öyle vurgun ve tutkunum ki. Artık sensiz kalmaktan çok korkuyorum. Hiç ayrılmadan beraber uyuyacağımız gecelerin yaklaşması için benim tek duamsın.
    4. Sen yaşadığım bir ömür gördüğüm en güzel günlerimsin, sen her gece rüyalarıma giren bir tanecik sevgilimsin, İyi geceler.
    5. Bir gün hayatına biri girer ve günaydın mesajı atmadığı zaman uyanmak, iyi geceler mesajı atmadığı zaman uyumak zorlaşır.
    6. Hayatımsın ve ben sadece seni yaşayabilirim. Seni yaşadığım her gün için, yanağına bir buse gönderiyorum. Huzurla uyu bitanem. Huzurlu ve mutlu. İyi geceler. Seni seviyorum.
    7. Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana olan özlemim, bu gece sırf senin için kapanıyor gözlerim. İyi geceler herşeyim.
    8. Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum, gözlerimden uzaksın belki ama daima yüreğimdesin unutma. İyi Geceler.
    9. Duvarıma bakarken boş odamın, birden sen beliriverdin. Çevirdim gözlerimi baktım karanlık tavana, geldin usulca yaklaşıp yanağıma bir buse konduruverdin. Bende sana öpücükler gönderiyorum canım sevgilim. İyi geceler.
    10. Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan. Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat.
    11. Bu gece senin gözlerin için uyuyacağım, sen uyurken gizlice ellerini tutup saçlarını okşayacağım, sana yaklaşıp o her zaman duyduğun şeyi söyleyeceğim; seni çok seviyorum.
    12. Bu gece bütün sevdiklerin yanında. Ne tatlı uyursun sen şimdi. Bir tek seni ölesiye sevenin senden uzakta, bir tek seni ölesiye sevenin uykusuz. Adını can seni canıma koydum. İyi uykular.
    13. Bir müzik çalıyor içimde adı aşk nağmeleri ile süslenmiş, bir aşk var kalbimde adı seninle başlar, sonunu sadece ölüm yazar. Seni seviyorum birtanem. İyi Geceler.
    14. Bir bakışınla doğuyorsa kalbimde güneş, uyuduğundaysa batıyorsa güneşim. Hayatımda, ömrümde sensin. Sen her şeysin. İyi geceler.
    15. Çağrılarım öpücük olup yanağına konsun. Mesajlarım kalbine kazınıp duygularım olsun. İyi geceler diledim sevgilim haberin olsun.
    16. Bu gece dolunay var gökyüzünde, kutup yıldızı yine belirgin. Sen rahat uyu diye bekçi atadım onları gecene. İyi geceler gökyüzümün en parlak ve güzel yıldızı.
    17. Havanın serinliği tenini ürpertmesin, bedenim yanında olmasa bile, ruhum hep senin yanında. İyi Geceler.
    18. Bir gece, gecede bir uyku.. Uykunun içinde ben. Uyuyorum. Uykudayım. Yanımda sen. Uykunun içinde bir rüya. Rüyamda bir gece. Gecede ben.
    19. Her gece, sonrasında başka bir gece. Her gece, anlamsız bir bilmece. Ve yine her gece aynı düşünce. İyi Geceler
    20. Gece gece şeytan dürtüyor yine. Git diyor tırman balkondan. Gir odasına, bir öpücük kondur yanağına. İyi geceler.
    21. Nerede olmak isterdin sorusuna, gözlerimle cevap verdiğim tek yerdi gözlerin. İyi Geceler.
    22. Sen yaşadığım bir ömür gördüğüm en güzel günlerimsin. Sen her gece rüyalarıma giren bir tanecik sevgilimsin. İyi geceler.
    23. Ama ben en çok şeyi en kısa zamanda sana söyledim. Yalnız sana. İyi geceler.
    24. Sensizlik olsa da sonum, geceler dert ortağım olur, rüyalarında cenneti gör meleğim benim sonum yalnızlık olur, iyi geceler aşkım.
    25. Sen uyuyup şu an tatlı rüyalar görürken ben seni düşünüp seni çizeceğim boş duvarlarıma birtanem, iyi geceler.
    26. Sensiz bu gecenin soğukluğu çekilmiyor, hayalin gözümün önünden hiç gitmiyor, yalnızım odamda önümde resmin, sabahlarım hayalinle, tatlı rüyalar aşkım, iyi geceler.
    27. Masum gecelerin masum rüyaları seninle olsun iyi geceler arkadaşım.
    28. Huzur dolu yarınlara; beraberce ulaşabilmek ümidi ile iyi geceler.
    29. Hayatımsın ve ben sadece seni yaşayabilirim. Seni yaşadığım her gün için yanağına bir buse gönderiyorum. Huzurla uyu birtanem. İyi geceler. Seni seviyorum.
    30. Geceme ışık ol, rüyalarımın ateşi, sadece benim ol, iyi geceler olsun aşkım.
    31. Kalabalık yıldızlar içinde arama gözlerimi ben sana ay kadar büyük yansıyacağım, ışığımla aydınlan ve tatlı uyu hayal gözlüm.
    32. Kalbinin ışığı gecenin karanlığını bastırsın, rüyaların mutluluk yağmurlarında geçsin, gecen mutlu, kalbin huzur dolu olsun iyi geceler.
    33. Bir hüzün saklıdır ve bin umut vardır, her yeni gün doğumunda, bir hüzünle uyuyup bin umutla uyanma dileğiyle. İyi geceler.
    34. Yeni doğacak güneşin yeni umutlar ve yarınlar getirmesi dileğiyle. İyi uykular.
    35. Yarın sabah uyandığında gönlünüzden geçen her güzel şeyin, hayalden çıkıp gerçeğe dönüşmesi dileğiyle hayırlı ve mutlu geceler.
    36. Güzel bir gün nasıl seninle başlıyorsa dünyamda, güzel bir gecede ancak seni rüyamda görünce anlam kazanacaktır, iyi geceler aşkım.
    37. En rahat en güzel uykular senin olsun. İyi gecelerin olsun.
    38. Her şey senin için dualarım, özlemlerim. Sırf seni düşünen tek biri var o da benim bunu unutma, iyi geceler mesajı atmayı da unutma.
    39. Seni uyurken izlemek isterim, uyuduğunda ay yüzünü öpmek isterim, işte o zaman ben de tatlı bir rüya görmüş olurum sevdiğim, iyi geceler dilerim.
    40. Uyuduğunda melekler sarsın dört bir yanını en güzel rüyalar seninle olsun çünkü sen buna layıksın, iyi geceler sevgilim.
    41. Gecelerin sıcak rüyaların candan olsun sana iyi geceler olsun.
    42. Karanlık geceye yakışır sadece, yüreğiniz güneş kadar aydınlık olsun. İyi geceleriniz olsun.
    43. Güzel bir sabaha uyanmanız dileklerimle, iyi geceler.
    44. Hayat derin bir uyku ise gördüğüm en güzel rüya sensin. En az kendin kadar güzel rüyalar görmen dileklerimle. İyi geceler.
    45. Gece karanlık sen güneşimsin, uyku sabaha kadar sen sonsuza kadar sevdiğimsin. İyi geceler.
    46. Sen yokken uyku girmiyor gözüme ya sarhoş olup sızıp kalmalıyım bir köşede ya da uyku girmeyecek resmine bakmaktan gözlerime. İyi geceler.
    47. Bir insanın uyumadan önce ettiği duada yerin varsa bundan güzel başka bir yer var mıdır dünyada. Dua'larımda olduğunu unutma. Tatlı rüyalar.
    48. Şimdi uyu, uyu ki büyü çocuk. Büyü ki hep küçük kalmasın hayallerin.
    49. Yeni doğan güneş ile yepyeni bir başlangıcın olsun. Her uykuya dalışın huzurla dolsun. Tatlı rüyalar.
      Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler