Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sevdiklerinize Bu Özel Günde Gönderebileceğiniz Doğum Günü Mesajları

    Eşinizin, sevgilinizin, annenizin-babanızın yahut bir arkadaşınızın kısaca sevdiklerinizin önemli bir günü olan doğum gününde etkileyici bir kutlama ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz doğum günü mesajları.

    1. İnsanlar tek bir şey düşünmez çok şey düşünür. Düşündüklerini gerçekleştireceğin bir yıl olsun. İyi ki doğdun.
    2. Her yeni yaşında daha genç her yeni yılında daha çılgın ol. Doğum günün kutlu olsun.
    3. Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler.
    4. Zaman çok kısa, her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, bu hayatı tüm güzellikleriyle yaşamanı istediğimi bilmeni istiyorum. Nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun.
    5. Güzellik insanın içinde, önemli olan onu görmekte. Görmek de değil aslında bakmasını bilmekte. İyi ki doğdun. Doğum Günün Kutlu Olsun!
    6. Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide, ben de bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun.
    7. Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara.
    8. Sözde değil özde olmalı sevgiler, sözle değil yürekten verilmeli hediyeler. Doğum günün kutlu olsun.
    9. Yeni yaşında da hep olduğun gibi sevgi dolu, mutlu ve neşeli kal. Sana koskocaman mutlu bir yıl dilerim! Kalbinden ne geçiyorsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle.. Mutlu yıllar.
    10. Her mum hayatının ışığıdır, pastanda ki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın hayırlı, doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında da hep olduğun gibi sevgi dolu, mutlu ve neşeli kal.
    11. Geçmişe bakan geleceği göremez. Geleceği göremeyen ilerleyemez. Hayatta hep emin adımlarla ilerle. İyi ki doğdun.
    12. Bilmem hiç yalan dolan böyle yaşarım ben inan. Sevgim hediyem olsun sana. İyi ki doğdun nice mutlu yıllara.
    13. Dost deniz kenarındaki taşlara benzer. Önce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın. İşte sen o kıyamadıklarımdansın. Mutlu yıllara, nice güzel yɑşlara.
    14. Dünyaya gelişini bir kez daha kutluyoruz nice yıllara.
    15. Doğum gününde sana en güzel hediyeyi vermek isterdim ama seni sana nasıl verebilirim kardeşim.
    16. Sen ömrümde olmadığına inandığım değerlere rastladığımsın.. Sen… Bulduğuma hala inanamadığımsın… Sen gülücüklere herkesten fazla layık olduğuna inandığımsın. Doğum Günün Kutlu Olsun Sevgilim.
    17. Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için… Doğum günün kutlu olsun.
    18. Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha nice doğum gününü beraber geçirmek dileğiyle.
    19. Senden önce yaşamıyordum, seninle doğdum iyi ki seni sevmişim nice beraber mutlu yıllara seni seviyorum.
    20. Benim için yaptığın şeyler için seni seviyorum. Kötü hissettiğimde beni cesaretlendirdin, kendimle ilgili iyi hissetmemi sağladın. Beni güldürdün, bana birçok yönden aşkı gösterdin. Mutlu yıllar aşkım ve arkadaşım!
    21. Hayatıma değer, ömrüme ömür kattığın için iyi ki varsın. Seni o kadar seviyorum ki bu sevgiyi anlatmam için en az sonsuz yıl ömrünün olması lazım. Sonsuza kadar. İyi ki doğdun.
    22. Bana okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız, söyleyeyim: Annemdir. Ve bugün onun doğum günü. Sen benim canımsın seni çok seviyorum güzeI annem.
    23. Kuzey rüzgârı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim. Başımı dizlerine koymaya geldim.
    24. Canıma can katan biricik anneciğim, Ellerinden öper doğum gününü kutlarım.
    25. Annem senin sevgin dünyamı ışıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Doğum günün kutlu olsun sevgili annem.
    26. Kelimelerle anlatılamayan fedakârlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif et desen bana herhalde sadece “anne” derdim. Canım annem iyi ki doğdun, seni çok seviyorum.
    27. Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor, “annem”. İyi ki doğdun güzeller güzeli canım annem.
    28. Bir günümde değil her günümdesin. Her gün her saniye benimlesin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim için çok özelsin. Doğum günün kutlu olsun.
    29. Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler benim melek annem.
    30. Ah o tatlı gülüşüne. Sevecen gözlerine, şefkatli yüreğine, hele birde yavrum deyişine ölürüm senin Annem. Doğum günün kutlu olsun.
    31. Fedakâr insanların en önünde gelen, hayatımda ilkleri yaşatan kadın… İlk aşkım, hep aşkım olan kadın. Doğum günün kutlu olsun. Ellerinden öperim.
    32. Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun doğum gününü unutmadı. İyi ki varsın annem.
    33. Ne kadar konuşsam boş. Ne kadar ayaklarına kapansam, ellerini öpsem boş… Yetmez hiçbir şey sevgimi anlatmaya. Allah başımdan seni eksik etmesin. Doğum günün kutlu olsun anacığım.
    34. Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir “hayat pastası” yapabiliriz sanırım… Nice yaşlara canım annem
    35. Bana dünyadaki bütün güzellikleri yaşatan varlık, iyi ki doğdun iyi ki varsın.
    36. Hayatın tüm güzelliklerini öğreten adam benim sevgili babam doğum günün kutlu olsun.
    37. Canım Babam Sen Bizim; Evimizin direği gemimizin küreğisin” Doğum Günün Kutlu Olsun” NOT: Seni Seviyoruz…
    38. Hayatımdaki tek erkek , tek aşık olduğum adam ve kalbimin tek sahibi biricik babam nice mutlu huzurlu beraberce senelere inşallah.
    39. Gönlümde ayrı bir yerdesin özeldir senin yerin kimse bilmez orayı canım babam iyi ki doğdun.
    40. Her insanın bir dönüm noktası vardır. İşte bugün de senin dönüm noktan. Umarım bundan sonra hatta bu okuduklarından sonra dökeceğin her gözyaşı mutluluktan olur. Doğum günün kutlu olsun.
    41. İradenle sabrına, yüreğinle sevgine, dününle yarınlarına öyle sarıl ki, hayat önünde el pençe divan dursun. Doğum günün kutlu olsun.
    42. Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. iyi ki varsın ve iyi ki doğdun!
    43. Yaşa, sev, gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..
    44. Güller, laleler, bütün çiçekler solar. Çelik ve demir kırılır ama kardeşlik ne solar ne de kırılır. Doğum gününü kutlarım canım kardeşim.
    45. Kimi kardeşin olarak görüyorsan ya ona benze ya da kardeşin gibi gördüğün insanı kendine benzet ki görenler sizden örnek alsın. Nicelerine örnek olacağınız nice güzel yaşlara.
    46. Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun. Mutlu yıllar canım kardeşim.
    47. Hayal kur, ne hayal kurmak istersen. Gez, nereye gitmek istersen. Ol, ne olmak istersen. Çünkü senin bir tane hayatın olacak ve sadece bir şansın var bütün bunları yapabilmek için seni çok seviyorum bir tanecik kardeşim nice nice yaşlara.
      Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler