Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sevdiğiniz Spor Hakkınızda Ne Anlatıyor?

    Favori sporunuz var ve çok seviyorsunuz. Sanal dünyada 5 takımınız var ve o yüzden eviniz posterlerle kaplı. Ama dikkatli olun; en sevdiğiniz spor dünyaya sizin istediğinizden daha fazla mesaj yolluyor olabilir.

    Futbol

    Ne dediğini düşünüyorsunuz: Futbol başka her spordan daha çok fiziksel kondisyon ve dayanma gücü gerektiriyor. Bu yüzden dünyadaki bütün futbol fanatikleri deli: Çünkü futbol dünyadaki en güzel spor!

    Gerçekte Ne Diyor: Ben çocukken ailem bana futbol oynattı çünkü hiç arkadaşım yoktu. Bir işe yaramadı. Takımdaki bütün çocuklar benden nefret etti çünkü hem şişmandım hem de sümüğümü yerdim.

    Basketbol

    Ne dediğini düşünüyorsunuz: İnanılmaz kondisyon, insanüstü güçleri ve birebir oyunda hükmeden olmaları gerektiği için basketbolcular en sağlıklı oyunculardır.

    Gerçekte Ne Diyor: Basketbol aynı benim gibi çünkü harcadığın iki saatte sadece 5 dakika heyecanlı geçiyor. Bu da her an bitebilecek olduğu için. Hokey

    Ne dediğini düşünüyorsunuz: Hokey başka herhangi bir spordan daha fazla yetenek ve fiziksel kondisyon gerektiriyor. Hokey oynarken yaptıklarınızı kara üzerinde yapmak baya zor ve onlar buz üzerinde yapıyor. Ayrıca onları duvara çarptıktan hemen sonra kavga edebilmek için durdurabileceğin tek spor.

    Gerçekte Ne Diyor: Çocukken hokey oynadım çünkü ya Kanada’lıyım ya da zenginim. Amerikan Futbolu

    Ne dediğini düşünüyorsunuz: Ulusal Amerikan Futbolu Lig’inde her seferinde biri vurulduğunda orta boylarda araba kazasıyla eş değerde etki ediyor diyorlar. Eğer arabaların insanlara çarptığı bir yarışma olsaydı o benim favorim olurdu. Ama öyle bir spor olmadığı için amerikan futbolu seyrediyorum. Stratejisi olan gladyatörlere benziyorlar; tıpkı benim gibi.

    Gerçekte Ne Diyor: Tayt giyen adamlar üstüste yığılmış birbirlerini sıkıştırıyor? Bende geliyorum!

    Karışık Dövüş Sanatları (MMA)

    Ne dediğini düşünüyorsunuz: Çevre edinmek için bundan daha iyi bir spor yoktur çünkü inanılmaz bir spor. Bokstaki tek sorun karşındakinin kafasına tekme atıp, yere düşürene kadar güreşip sonra da bayılana kadar kolunu büküp kolunu kırmakla tehdit etmemenin olmaması. MMA bu boşluğu dolduruyor.

    Gerçekte Ne Diyor: Ayrıca eğer MMA’yı seviyorsanız insanlar sizden korkabilir çünkü deli ve vahşi olabilirsiniz. Golf

    Ne dediğini düşünüyorsunuz: Takım insanı değilim daha çok bireyselim o yüzden golfü seviyorum çünkü bir kişi dünyaya karşı. Yetenek, kesinlik ve hiç durmadan yeni şeyler almanız gerekiyor ve bütün bu özellikler saygı duyulan özelliklerdir. Ayrıca saçma sapan
    kazaklar giysem bile sorun değil.

    Gerçekte Ne Diyor: Ya yaşlıyım ya da zengin ve burnum havada. Ya da ikisi de.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler