Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sert Dedektif Luther'a Kavuşma Tarihimiz Belli Oldu!

    Dizinin yepisyeni detaylarıyla birlikte gelen bu tarihe, kocaman kucak açtık kocaman!

    Serde Sherlock hayranlığı olunca; Sherlock da nazlı sevgili gibi hiçbir zaman tam olarak düzenli bir ilişkiye baş koymaz hâlde, iki senede bir gönlü istediğinde gelip kapımızı çalan bir dizi olunca insan ister istemez yoksunluk sendromları çekmeye başlıyor, bu noktalarda da alternatif çıkış yolları arıyorsunuz istemsizce. Bazı benzerliklerden tutunup, bir Sherlock tadı yakalamaya; kendinizi Benedict Cumberbatch hiç o şapkayı çıkarmamış gibi hissetmeye çalışıyorsunuz.

    İşte benim için böyle başladığım bir dizi oldu Luther, az çok hemen hemen herkesin de sebepleri benzerdir diye düşünüyorum. Eğer acısını dindirmek istediğiniz şey Sherlock değilse, belki de House’dı, belki de Lie to Me idi, bilemiyorum. Velhasıl Luther öncesindeki pek çok şeye benzeyen, ama yeterince de belirginleşen bir işti. O yüzden de bir hevesle başına oturdum. Şahsen aradığım pek bir şeyi bulamadım, dev baydım. Ama bu benim şahsi görüşüm, ve belli ki bu konuda da biraz yalnızım. Zira Luther’ı sevenler, çok sevdiler.

    O sevgi de işte, aynı Sherlock gibi, “nerede yeni sezon!!” nidalarına sebebiyet verdi. Sevgili geekler, bugün karşınızda şu haberi vermek için duruyorum: Luther’ın yeni sezonu geliyor. Yalnız kendisi bir sezon değil. Kendisi BBC tarafından üç saatlik bir televizyon filmi olarak, 17 Aralık 2015 tarihinde yayınlanacak. Aslında baktığınız zaman, dörder bölüm yayınlanan ikinci ve üçüncü sezonu, tek bir filme çevirmişler gibi olacak. Ya da otomatikman arka arkaya eklenip, üst üste izlemek için müsaitleştirildiğini düşünün.

    Yeni sezonun kadrosunda Game of Thrones’dan Ygritte olarak tanıdığımız Rose Leslie, Da Vinci’s Demons’ın Lucrezia’sı Laura Haddock, Spy dizisinden tanıyor olabileceğiniz Darren Boyd geçmiş sezonlardan gelen Dermot Crowley, Michael Smiley ve elbette başrol Idris Elba’ya katılacaklar. Konu, Luther’ın “emekliliğinden” yamyam bir seri katil sebebiyle vazgeçip Londra’ya dönmesini konu alacak. Bakalım, benim bir şans daha veresim var diziye. Ama esas hayranları konuşsu, sizler ne diyorsunuz?

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler