Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2016 Yılında Vizyona Girecek En Çok Beklenen 14 Yabancı Film

    2016 yılının sinema severler için tam bir şölen havasında geçeceği kesin. Önümüzdeki yıl birçok süper kahramanı beyaz perdede görürken bunun yanında tüm dünyayı kasıp kavurmuş oyunlardan bazıları da ilk kez sinema filmi olarak görücüye çıkacak. Animasyon severlere de sürprizler yok değil.

    Kung Fu Panda 3

    Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2016

    Kungu Fu Panda 2 animasyon filminin devam niteliğindeki serinin üçüncü filmi 29 Ocak 2016’da üç boyutlu olarak görücüye çıkıyor. Bir Amerikan – Çin ortak yapımı olan animasyonu büyük bir kesim dört gözle bekliyor. Not olarak; Dişi Kaplan’ı Angelina Jolie seslendiriyor.

    Deadpool

    Çıkış Tarihi: 4 Şubat 2016

    Çizgi roman evreninden ilk kez beyaz perdede izleyeceğimiz Deadpool, belkide Marvel Comics’in en ilginç süper kahramanlarından biri. Sarkastik tarzı ve eğlenceli motifleriyle bize keyif verecekmiş gibi görünen Deadpool, 2016’da DC’ye karşı kullanılacak ciddi kozlarından biri. Tim Miller’ın yönetmenliğini yaptığ filmin başrolünde Ryan Reynolds bulunuyor.

    London Has Fallen

    Çıkış Tarihi: 4 Mart 2016

    İlk filmi Kod Adı Olympus ile adından oldukça bahsettiren film serisinin ikincisi 2016 yılında bizlerle buluşuyor. Kod Adı Olympus filminde Beyaz Saray’ı küresel tehditlere karşı koruyan özel güvenlik şefi Michael Banning bu kez Londra’da büyük bir sınav vermeye hazırlanıyor. Filmin başrolünde yine Gerard Butler'ı izleyeceğiz.

    Superman v Batman Dawn of Justice (Adaletin Işığında)

    Çıkış Tarihi: 23 Mart 2016

    2013 yılında Zack Snyder’ın yönetmenliğini yaptığı serinin ilk superman filmi olan Man of Steel’in devamı niteliğindeki Adaletin Işığında filmi DC'nin 2016 yılında en büyük kozu olacak gibi görünüyor. Bu iki büyük süper kahramanın karşı karşıya geldiği yapımda Batman Dark Knight Returns animasyonundan izler bulacağımız kesin. Yapımcılığını Christopher Nolan’ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Zack Snyder otururken senaryo yine David S. Goyer'in elinden çıkıyor.

    Filmin başrollerinde Henry Cavill, Ben Affleck, Jason Momoa, Gal Gadot bulunuyor.

    Captain America: Civil War (İç Savaş)

    Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2016

    Marvel’in bir diğer filmi olan Kaptan Amerika: İç Savaş, üçlemenin son filmi konumunda. Iron Man (Tony Stark) ve Captain America (Steve Rogers) bu kez kendi cephelerinde epik şekilde karşı karşıya geliyor. Filmin yönetmenlik koltuğunda Antonhy Russo ve Joe Russo var.

    X-men: Apocalypse

    Çıkış Tarihi; 27 Mayıs 2016

    X-Men; Geçmiş Günler Gelecek’in devamı niteliğindeki film, önümüzdeki yıl Marvel’in DC’ye karşı oynayacağı kartlardan biri. Yönetmen koltuğunda Bryan Singer’ı görürken, başrollerde; Jennifer Lawrance, Michael Fassbender, Nicholas Hoult gibi isimler bulunuyor.

    Warcraft

    Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2016

    Dünya çapında online oyunu ile adını sıkça duyduğumuz ve büyük bir kitlenin severek oynadığı World of Warcraft oyununun sinema uyarlaması Warcraft 2016 yılının merakla beklenen filmleri arasında. Duncan Jones’ın yönetmenleğini üstlendiği yeni filmin başrollerinde Travis Fimmel ve Paula Patton bulunuyor.

    Kayıp Balık Dory

    Çıkış Tarihi;: 17 Haziran 2016

    Kayıp Balık Dory, 2003 yılında çıkmasıyla tüm Dünya genelinde iyib ir gişe başarısı yakalyan Kayıp Balık Nemo’nun devamı niteliğinde animasyon filmi. Pixar’ın yapımcılığında 2016'da beyaz perdede hayat bulacak. Andrew Stanton’un yönetmenliğini yaptığı animasyonda Dory’i Ellen DeGeneres seslendirecek.

    Tarzan

    Çıkış Tarihi: 1 Temmuz 2016

    Bir nesli, hikayeleri ve çizgi filmleriyle kendisine hayran bırakmış olan Tarzan’ı unutmamız mümkün değil. Ancak her ne kadar büyüleyici bir hikayesi olsa da Tarzan’ı adam akıllı bir filmde görmemiştik. 2016 yılında çıkacak Tarzan filmi güçlü kadrosu ve yönetmeni ile bu kez olduracak gibi görünüyor.

    Filmin başrollerinde Alexander Skasgard, Margot Robbie, Samuel L. Jackson ve Christoph Waltz gibi başarılı aktörler bulunuyor.

    Suicide Squad

    Çıkış Tarihi; 5 Ağustos 2016

    İntihar Timi adıyla ekranlarda ilk kez göreceğimiz DC ‘nin yapımı olan Suicide Squad 2016’da en fazla merakla beklenilen filmler arasında. Batman’in çizgi romanlarında canını yakan kötü kahramanları konu alan bu filmde merak edilen isim, yeni Joker olacak Jared Leto. Bunların yanı sıra Will Smith, ve Harley Quinn'e hayat veren Margot Robbie de dikkat çeken isimler arasında. Filmin yönetmenliğini David Ayer yapıyor.

    Inferno

    Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2016

    Dan Brown’ın Robert Langdon üçlemesinden uyarlanan serinin son filmi Inferno, 2016 yılında görücüye çıkıyor. Daha önce Da Vinci şifresi, Melekler ve Şeytanlar filmlerinde Robert Langdon’a hayat veren Tom Hanks serinin üçüncü filminde de başrolde. Filmin yönetmenlik koltuğunda ise Ron Howard oturuyor.

    Doctor Strange

    Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016

    Marvel’in 2016 yılında beyaz perdeye sunduğu çizgi roman karakteri Doctor Strange’in parlak ve kibirli cerrahi hayatını bu filmde izleyebileceğiz. Stephen Strange olarak başarılı bir cerrah olan kahramanımızın Doctor Strange’e dönüşme hikayesi merakla bekleniyor. Filmin başrolünde ise Sherlock dizisinden tanıdığımız Benedict Cumberbatch bulunuyor.

    Not: Doctor Strange’in Ali İhsan Varol’a benzerliği ağızları açık bırakıyor.

    Assassin’s Creed

    Çıkış Tarihi: 21 Aralık 2016

    Oyun severlerin hastası olduğu ve tüm dünyada ilk oyunlarıyla fırtınalar estiren Assassin’s Creed oyunun sinema filmi 2016 yılında bizlerle buluşuyor. Barmen Desmond Miles sebebini bilmediğin bir nedenden ötürü Abstergo şirketi tarafından kaçırılarak geçmişe yolculuk yapan Animus makinasına bağlanır. Desmond bu makine sayesinde suikastçı atalarının hafızasına girer ve birçok tarihi olayı etkilemeye başlar. Oyunun senaryosundan bildiğimiz bu kısa bilginin yanında yönetmenliği Justin Kurzel üstlenirken başrollerde Michael Fassbender ve Marion Cotillard bulunuyor.

    Ghosbusters

    Çıkış Tarihi: 29 Temmuz 2016 (Kesin değil)

    Ve dönüyorlar! Bir neslin adeta aşığı haline gelmiş Hayalet Avcıları eğer bir değişiklik olmazsa 2016 yılında bizlerle buluşuyor. Her ne kadar bizi heyecanlandırdılarsa henüz kesin bir çıkış olduğunu söylemek yanlış olur. Hatta filmin bazı afişleri hayranları tarafından hazırlanmış durumda.

    Not: Liste tarihlere göre sıralanmıştır. Filmlerin çıkış tarihi IMDB.com'dan alındı.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler