Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sahte Emzirme Fotoğraflarına Karşı, Doğal Emzirme Fotoğraflar

    Avustralyalı fotoğrafçı bir anne olan Suzie Blake, medyanın annelik ve emzirme ile ilgili yayınladığı yapmacık fotoğraflara tepki göstererek, ilginç bir tepki projesini başlattı. Bu projede, çocuklarını emziren gerçek anneler yer alıyor.

    Anneliğin zor günleri ile baş etmeye çalışan Suzie Blake, medyadaki sahte ve yapmacık emzirme fotoğraflarını görünce çok sinir olmuş ve ilk olarak kendi doğal emzirme fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak duruma tepkisini göstermiş.

    Fotoğrafı paylaştıktan sonra, tanıdığı insanlara da bu şekilde poz verip veremeyeceklerini sormuş.

    Bu yaklaşımı sonrasında tanıdıklarından olumlu tepkiler alan Suzie Blake, gelen olumlu tepkilerden sonra bu durumu bir tepki projesine dönüştürmüş.

    Suzie Blake, doğallığı seven ve annelerin moda dergisinden fırlamış gibi yansıtılmalarına karşı olan bir fotoğrafçı-kadın-anne.

    Suzie Blake; ‘Bu proje tüm ‘o güzel darmadağınıklığıyla’ emzirmeyi resmediyor. Bu proje yorgun gözler ve makyajsız bir yüzle ilgili. Sızan süt ve harap haldeki saçlarla ilgili. 2 yaşındaki çocuğunla ilgilenirken yenidoğan bebeğini emzirmeye çalışmakla ilgili. Mutfakta biriken tabak çanaklarla ve banyodaki çamaşırlarla ilgili. Omzundaki kusmukla ve yerde dağınık duran oyuncaklarla ilgili.

    Suzie Blake ve onun çalışmasına katılmamak elde değil. Sizce de bu fotoğraflar, medyada yer alan yapmacık fotoğraflara göre daha doğal, daha gerçekçi ve daha güzel değil mi?


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler