Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Saçma Sebeplerle Dünyada Yasaklanan 9 Sinema Filmi

    Bu filmler öyle saçma sebeplerle yasaklandı ki okuyunca güleceksiniz.

    Claire Danes

    Filipinler'in başkenti olan Manila için 'iğrenç, korkunç ve hamam böceği gibi kokuyor' diyen Claire Danes'in filmlerinin şehre girişine yasak getirildi.

    Avatar

    Avatar'ın sinemalara gelmesine başından beri karşı olan Çin yönetimi, filmi 3 boyut olmadan izlememe yasağı getirmiştir. Çin'de o dönem 3D gösteren sinema olmadığından, filmin ülkede sinemaya girişi engellenmiştir.

    2012

    Maya takvimine göre 2012'de kıyametin gerçekleşeceğini konu alan film Kuzey Kore'de yasaklandı. Çünkü 2012 yılının, ülkenin kurucusu Kim ll Sung'un 100. yılına denk gelmesini yediremeyen Kuzey Kore yönetimi filmi yasakladı.

    E.T.

    Uzaylı karakter E.T., buruşuk suratlı, cüzzamlı bir ses tonuna sahip, yetişkinleri çocuk düşmanı gibi gösterdiği için ve filmi izledikten sonra kabus görüp etkilenecekleri için Norveç ve Finlandiya'da 12 yaş altı çocukların E.T.filmini izlemeleri yasak.

    1. Bölge

    Irkçılık yapılarak, insanların sınıflandırıldığını acımasız ve şiddet dolu olduğunu düşündükleri için bu film Güney Afrika ve Nijerya'da yasaklanmıştır. Blue Jasmine

    Woody Allen'ın önemli filmlerinden biri olan Blue Jasmine, Hindistan'da yasak. Hindistan Sağlık Bakanlığı'nın filmlerin başında ve içerisinde sigara karşıtı zorunlu reklamlarının girmesini kabul etmeyen Woody Allen bu reklamların filmine müdahale olduğunu söylemiş.

    Geleceğe Dönüş

    Zamanda geriye yolculuk ederek, tarihi yeniden yazabilen karakterlere yer verdiği için, bu film Çin'de yasaklandı.

    The Simpsons

    İngiltere, Myanmar, Amerika, İran, Almanya, Avustralya, İsviçre gibi bir çok ülkede, Japonya'daki nükleer felaketlerle alay ettiği için, kültürlerine zarar verdiği ve kötü örnek olduğu gibi bir çok sebepten ötürü yasaklanmıştır.

    The Matrix Reloaded

    Film kahramanı olan Neo'nun Tanrıyla konuşmasından aşırı rahatsız olan Mısır'da bu film dini değerlere aykırı olduğu için yasaklanmıştır.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler