Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ramazanda Televizyon Ekranlarının Olmazsa Olmaz 8 Demirbaşı

    Olmazsa kendimizi eksik hissedeceğimiz, ramazan gibi ramazan yaşamamızı sağlayan 8 televizyon programı.

    Film: Çağrı

    Öyle bir filmdir ki Çağrı, yapıldığı yıldan beri istisnasız her yıl televizyonlarda, özellikle de ramazan ayında gösterilir. Bir kere falan da değil, takriben 10 günde bir kanallar yayınlamazsa ramazanın geldiği anlaşılmaz. Bir de neredeyse tüm televizyon kanallarının bunu yaptığını ekleyin denkleme...

    Bir kanalda başını kaçırdıysanız, diğerinde yarım saat sonra izleyebilirsiniz. Bunu bilmenin rahatlığı da ramazana ayrı bir huzur katmıyor mu?

    Film: Hz. Muhammed'in Hayatı

    (S.A.V) Hz. Muhammed'in hayatını anlatan birden çok film olduğu için hangisini yayınlayacaklarını bilemesek de bu filmlerden en az birini ramazan süresince izleyeceğimizden eminiz. Her kanal başka bir yapımı gösterirse, biz de daha sonra karşılaştırma fırsatı elde eder, dini sohbetlerde fikir beyan edecek birikime sahip oluruz.

    Dizi: Hz. Yusuf

    45 bölümlük bu muazzam eser de; herkesin hayatında en az bir kere izlediği bir yapımdır. 30 günlük ramazan ayında bazen bir, bazen iki bölüm birden izleyerek tamamladığımız bu dizi, sezon sonu yapan Game Of Thrones'un da reytinglerini kendine katarak büyümeye devam edecek gibi görünüyor.

    Nihat Hatipoğlu, Cübbeli Ahmet Hoca gibi isimlerle soru cevap programları.

    "Hocam, diş fırçalarken boğazıma su kaçtı orucum bozulur mu?" ile başlayıp, "ben 500T ile işe gidip geliyorum, seferi sayılır mıyım hocam?" ile devam edip, aklın hayalin almayacağı yaratıcılıkta sorularla biten efsane programlardır bunlar. Dinlerken bilgilenir, bilgilenirken eğlenir, eğlenirken sevap kazanırsınız öyle de faidelidir.

    Gündüz kuşağında: Yemek programları

    Güllaç tarifi olmazsa olmazıdır bu programların! Eğer yoksa başka bir kanalınkini izleyin zira güllaçsız bir ramazan kabul edilemez. Ramazanın yaz aylarına gelmesi nedeniyle en çok paylaşılan tarifler hafif yaz tatlıları olacaktır.

    İftara doğru: Diyetisyenler eşliğinde beslenme, sağlık programları

    Bir ay boyunca yayınlanacak bütün sağlık programlarının özetini veriyoruz şimdi size. İlk önce çorba yiyin, birden midenize çok yüklenmeyin. Yemeklerinizi sahura kadar azar azar sık sık tüketin. Sahurda susatacak, tuzlu, baharatlı yiyecekler tüketmekten kaçının.

    Bu sayede acaba ne dedi, ya çok önemli bir şey dedi de kaçırdıysam diye, endişelenmenize gerek kalmaz. Haa izlemeyin demiyoruz, hobi olarak siz gene izleyin!

    Samanyolu TV: Her zamanki dizilerini yayınlamaya devam eder.

    Flash Tv: Söylememize bile gerek yok!


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler