Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ramazan Ayının Reyting Makinaları Yine Hocalar

    Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan'da da televizyonların reyting silahları yine hocalar.

    Ömer Döngeloğlu

    Kanal 7'nin Türk televizyonlarına kazandırdğı Ömer Hoca Ramazan ekranlarının ağar toplarından. O da kıssalar anlatıyor ancak gizli silahı programın sonunda yaptığı dualar.

    Hayranlarını uzun ve etkili dualarıyla mest eden Döngeloğlu bu reyting savaşında çok öne çıkmasa da varlığını hep koruyor. Fatih Çıtlak

    Tasavvuf konusundaki engin bilgisiyle biraz daha üst seviye seyirciye hitap eden Çıtlak etkili anlatımlarıyla önce muhafazakar kanallarda, daha sonra da gördüğü ilgi sonucu büyük kanallarda boy göstermeye başladı. Çıtlak'da Ramazan reyting savaşlarındaki iddialı isimlerden.

    Bir dönem aynı anda ATV'de sahur, TVnet'de canlı iftar programı yaparken, TRT2'de de Deniz Arcak ile beraber "Gece Yarısı Muhabbeti" isimli programı sunarak, televizyona bayağı bir ısınmıştır. Reyting'i yüksek olan Çıtlak'ın sadece Ramazan programı için geçen sene StarTV ile 150bin TL'ye el sıkıştığı, haber sitelerine yansımıştı. Mustafa Karataş

    Kanal 7'de parlayan ve televizyon dünyamıza güneş gibi doğan hocalarımızdan. Bir anda reyting makinesi haline gelen Karataş Hoca'nın önlenemez yükselişi onu büyük televizyonların farketmesini sağladı.

    Seyircilerin imkansız sorularına verdiği cevaplardaki performansıyla Nihat Hatipoğlu'nun tahtını sallayan Mustafa Karataş, şu an ShowTV'de program yapmakta. Geçen Ramazan'da bir aylık program için Show TV'den 400 bin TL aldığı haber sitelerinde iddia edilmişti. Nihat Hatipoğlu

    Kim ne dersin bu işin kralı Nihat Hoca. Dişiyle tırnağıyla geldiği tahtını kimseye kaptırmayacak gibi görünüyor. Ona yöneltilen sorular bile kendi başına reyting aldırabilecekken, o bir de bu mantık sınırlarını zorlayan sorulara cevap verebiliyor.

    Acılı müzikler eşliğinde anlattığı ders veren kıssalarla, seyirciyi ağlatmadan bırakmayan programlarıyla ve zeka özürlü sorulara bile cevap verebilen kıvrak zekasıyla Nihat Hatipoğlu, tam bir reyting makinası.

    1999'da Kanal A'da başlayan televizyon macerasını, Flash TV ve ardından da Star TV'de sürdüren hocamız, şu an Atv'nin vazgeçilmezlerinden biri. Geçen ramazanda yaptığı programlar karşılığında 600bin TL gibi bir ücret aldığı iddia edilen Nihat Hatipoğlu, izleyiciyi ekran başına bağlamaya devam etmekte.

    Son günlerde oğluna da ekranda şanş veren Nihat Hoca, arkasından Hatipoğlu efsanesini bir kuşak daha devam ettirecek bir variste bırakacak gibi görünüyor. Junior Hatipoğlu şimdiden genç hanımların en takdir ettiği hocalardan.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler