Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Porsche Panamera O Kadar Çirkin Ki Markanın CEO'su Bile Modelin "Gudubet" Olduğunu Söylüyor

    Aşağı yukarı her otomobil meraklısının sahip olmak istediği ya da beğendiği bir Porsche modeli vardır. Panamera ise bunlardan biri değil.

    Güçlü motoru ve küçük kasasıyla atom karınca misali asfalt ağlatan "şık" otomobil. Porsche'nin modellerini bu şekilde tarif etmek mümkün. Bir süredir otomobil pazarında SUV ve sedan tipi araçlarla da kendini gösteren Porsche'nin kendine özgü estetiğini tek bir modelle yerle bir edeceğini hayal bile edemezdik. Ama oldu.

    Panamera'yı, markanın CEO'su Matthias Müller bile beğenmediğini itiraf etti. Modelin değişmesi gereken çok yönü olduğunu söyleyen Müller bir sonraki neslin tasarımının çok daha iyi olacağının sözünü verdi. Sözlerine "eminim yeni tasarımları da beğenmeyen birçok insan olacak ama sorun değil" diye devam eden Müller "insanların fena değil diyeceği bir tasarım yerine onları kutuplaştıran bir tasarımı tercih ederim" dedi.

    Kendi ürünü hakkında ne kadar "kibar" olmaya çalışsa da demecinden anlaşıldığı kadarıyla Matthias Müller'in Panamera'yı bir hayal kırıklığı olarak gördüğü açık.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler