Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Pop Müziğin En Başarılı Kıvırcığı Buray Hakkında Bilmediğiniz 5 Gerçek!

    Madem aylardır 'İstersen' diye yırtınıyoruz, artık kendisini biraz daha yakından tanımanın vakti geldi :)

    1. Buray hem 'çok okumuş', hem de 'çok gezmiş' :)

    Buray'ın şarkılarına yaz sonundan beri hastayız!

    İstersen adlı single'ı ile yaptığı çıkışı 1 Şişe Aşk adlı albümüyle taçlandıran güzel sesli kıvırcık, 1984 Lefkoşa (KKTC) doğumlu.

    Üniversite eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik bölümünde tamamlayan Buray Hoşsöz, yüksek lisans için taa Galler'e; Glamorgan Üniversitesi'ne gitti! Glamorgan Üniversitesi'nde Müzik Prodüksiyonu ve Ses Mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra da Avustralya'ya gitti... İşte her şey orada başladı!2. Avustralya macerası!

    Melbourne'de (Avustralya) kendine bir prodüksiyon stüdyosu kuran Buray, arada kaç bin kilometre olursa olsun Türk Pop Müziği'ni yönlendirmeye kararlı gibiydi! Kendi stüdyosunda bu yıl ayıla bayıla dinlediğimiz 1 Şişe Aşk albümünün kayıtlarına başladı, bir yandan da Ömür Gedik ve Selim Gülgören gibi başarılı isimlere şarkılar verdi.

    Hatta verdiği şarkılardan birini aşırı iyi biliyoruz: Ferhat Göçer'in unutamadığımız şarkısı; Unutmuş Çoktan :)3. Çok da acayip bir gitarist ;)

    Meraklıları için önden söyleyelim, gitarın markası Gibson SG ;)

    Buray Kıbrıs'ta daha bir üniversite öğrencisiyken Haluk Levent, Kuzey, Rober Hatemo, Soner Arıca, Gökhan Tepe, Berksan ve İzel gibi birçok müzisyene de sahnede gitarıyla eşlik etti. 4. İngiltere'de bile konser verdi adam, kolay mı?

    Buray 2004 yılında, yani henüz 20 yaşındayken vokalisti olduğu United Boyband ile Kıbrıs Eurovision elemelerine katıldı ve 125 müzisyen arasından finale kaldı!

    Bu başarı ona İngiltere'de Royal Alexandra Palace'ta konser verme fırsatı verdi :) 5. İngiltere'de konser vermesinden belliydi zaten. Roxanne'i süper söylüyor!

    Buray'a hayranlığımız Dorock XL'de What Da Funk ile sahnede yardırmasıyla da kat kat arttı... Kaçırdıysanız hemen izleyin!O kadar konuştuk... Buray'ı en yakın zamanda nerede mi izleyeceğiz?

    8 Ocak'ta, Edirne Asortie'de izleyeceğiz!

    Scorp sponsorluğundaki konserin biletleri Biletino'da :)
    Daha ayrıntılı bilgi için Facebook etkinliğine de bekleriz!

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler