Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Playboy'un Çıplaklığı Kaldırmasına Sebep Oldular: Çıplak Fotoğrafları İnternete Düşmüş 11 Ünlü İsim

    Hugh Hefner, internette istediğimiz kadar çıplaklık görebildiğimiz için Playboy Dergisi'nin yayın politikasını değiştirdi!

    Nerde o eski Playboy'lar...

    40 yılı aşkın süre boyunca 'yasak' eğlence tarafımızı kaşıyan, dillerde 'Playboy' dendiğinde çapkın'ın yanı sıra derginin de anlaşılmasını sağlayan koskoca erkek dergisi; bir dönemin efsanesi...

    Artık Playboy'da çıplak kadın fotoğrafları göremeyeceksiniz. Çünkü derginin ve tüm diğer medya kanallarının sahibi Hugh Hefner'a göre; internet sayesinde çıplaklık artık sıradan.

    Aslında adam epey haklı. İnternete düşen 'sızıntı' fotoğraflardan tutun, film sahnelerinin her siteye yüklenmesine kadar, hatta ve hatta ünlülerin kendi Instagram hesaplarına kadar; çıplak resimler artık çok rahat ulaşılabilir durumdalar... (Bu geleceği seviyoruz)

    Peki Playboy'u bu kararı almaya iten sızıntı fotoğrafları şöyle bir gözden geçirmek ister misiniz?

    Biz de isterdik ama yayın politikası gereği o resimleri koyamıyoruz.
    Onlar yerine biz isimleri verelim; siz takılın.

    1. Miley Cyrus

    Bir zamanlar çocukların sevgilisiydi, Disney'in Hannah Montana'sıydı...
    Artık tüm internetin sevgilisi Miley Cyrus.

    Bizi zaten vücudunun belli başlı bölgelerini ovuşturduğu kliplere, dilini pabuç gibi çıkardığı resimlere, sahnede düet yaptığı müzisyene edepsizce sürtünmesine filan alıştırmıştı.

    O yüzden geçtiğimiz yıl internete düşen çıplak duş fotoğrafları bizi çok şaşırtmadı (o fotoğraflarda gördüklerimizi zaten görmüştük az çok)10. Doğuş (!?)

    Türkiye'de bu çıplaklık mevzuna aktif katılım sergileyenler oldu tabii...

    Olaya son derece felsefik bir yaklaşım getiren, giysi olarak bir adet saksıyı tercih eden Doğuş; resmen Türkiye'yi yakıp yıkmıştı (Seksüel olarak değil tabii, espritüel olarak). 9. Vanessa Hudgens

    İnternet öyle bir ortam ki artık, şu kızcağızın bile çıplak fotoğraflarını gördü bu gözler...

    Bir başka eski Disney prensesi Vanessa Hudgens'ın çıplak fotoğrafları da 2007 yılında çeşitli sitelere düştü, arama motorlarında arandı tarandı.

    Not: Bu fotoğraflar yayınlandığında High School Musical'ın dünyayı kasıp kavurduğunu ve Vanessa Hudgens'in sadece 18 yaşında olduğunu hatırlatırız.

    1. Scarlett Johansson

    2011'de Scarlett Johansson'u izlemişti tüm internetler...

    O dönemki eşi Ryan Reynolds için çektiği bir takım çıplak fotoğraflar, hesabının hack'lenmesi ile bilumum siteye yayılmıştı.

    Johansson, bu olaydan sonra kendini hiç bozmadı. ''Kendinden utanan kurbanı oynamayacağım, ortada bir hırsızlık var!'' diyerek tepkisini koydu, gitti inanılmaz filmlerde inanılmaz oyunculuğunu sergiledi, yükselmeye devam etti. 7. Paris Hilton

    Bizim jenerasyon için bu mevzunun mihenk taşlarından biri de hiç şüphesiz 'One Night In Paris' filmi oldu.

    Eski erkek arkadaşı ile yaşadığı aşnafişneleri videoya çeken, videonun çalınmasıyla birlikte internet alemlerine düşen Paris Hilton, bu durumdan bile kar sağlayarak kafasının business olaylarına iyi çalıştığını cümle aleme kanıtlamıştı: Paris Hilton bu kaçak videonun haklarını Vivid Entertainment'a sattı, Vivid de videoyu bandrollü olarak DVD'lere filan bastı.

    Bu olayla resmi olarak bir porno yıldızına dönüşen Paris Hilton'ın yepyeni videoları, fotoğrafları da hiç eksik olmadı tabii... 6. Alison Pill

    Kendisini önce The Newsroom dizisinde gördük, ay ne tatlış dedik. Sonra Midnight In Paris'te Zelda Fitzgerald'ı oynadı; vay arkadaş dedik ve Twitter'dan takibi bastık.

    Başarılı oyuncu da bu takibimizi yanlışlıkla tweetlediği bir üstsüz fotoğrafı ile taçlandırdı. 5. Hayley Williams

    Paramore'nin şarkıları kadar çok sevdiğimiz vokalisti Hayley Williams da Twitter kurbanı...

    Twitter hesabı 2010'da hack'lenen Williams'ın tweet'leri bir anda kendi çıplak fotoğrafları ile dolup taşmıştı.

    1. Kanye West

    Ayıoğluayının 2010'da yaptığı şeyi 2000'li yılların başında duysak, 'büyük skandal!' diye düşünürdük. Artık çok umursamıyoruz...

    Kanye West'in erkeklik kısımlarının fotoğrafını çekip bir sürü kadına e-mail attığını, bu olayın ve resimlerin de 2010 yılında ortaya çıktığını hatırlıyor musunuz?

    Bakın, resmen umursamıyormuşuz...3. Kim Kardashian

    Eşi Kanye West'ten hiç de geride kalmayan, hatta doğrusunu söylemek gerekirse gömlek gömlek üstte olan mesleksiz ünlü: Kim Kardashian.

    2007'de eski sevgilisi Ray J ile olan seks kasedi internetlere düşen Kim Kardashian, hemen aynı yıl Amerika'nın sıklıkla izlediği reality-show Keeping Up With Kardashians'a başlamıştı.

    Reklam hamlesi midir? Hakikaten hesabı çalındığı için mi olmuştur? Mevzu Kim Kardashian olunca insanın kafası karışıyor.2. Duygu Şen

    Kişisel olarak (Rick T Cartman olarak yani) kötü bir film olduğunu düşündüğüm Pars: Kiraz Operasyonu'nun en güzel yanı, Türk sinema tarihindeki en gerçekçi grup seks sahnesini bize kazandırmış olması.

    2007 yılında, Pars: Narko Terör dizisinin devamı olarak çekilen filmde Duygu Şen öyle bir sahnede oynadı ki; son 8 yıldır aklımızdan çıkmadı güzel oyuncu...

    1. Rihanna

    Çıplaklığın suyunu çıkardığı için kendisine teşekkür ettiğimiz bir ünlü ile bitirelim. Rihanna.

    2009 yılında ilk kez 'resimleri internete düştü' Rihanna'nın. Eski sevgilisi Chris Brown tarafından internete sızdırıldığı iddia edilse de kesin bilemiyoruz. Ama hanımefendi sonra ne yaptı?

    El mi yaman, bey mi yaman dedi.

    Rihanna artık ne zaman bir dergiye fotoğraf vermeye kalksa, ne zaman Instagram'a bir resim yüklese, hatta ne zaman bir klip çekse Barbados'lu süperstarın vücudunu ezberliyoruz.

    Sağolsun.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler