Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Photoshop Hilelerini Fotoğraflara Uygulamanın 7 Sağlam Yolu

    Fotoğrafları manipüle eden birçok dergi kapağı, ünlü hatta ünsüz gördünüz peki hiç bunların perde arkasını merak ettiniz mi?

    Photoshop ile Robotik Manipülasyon

    İşte perde arkasındaki photoshop hilelerinin 7 tanesini listeledik.

    Bu eğitim setinde, Photoshop ile ileri teknikleri kullanarak robotik manipülasyonların nasıl yapılacağı hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Eğitim seti içeriğinde, dekupe işlemleri, arka planın yok edilmesi, renk değiştirme işlemleri, farklı görsellerin kaynaştırılması, doku taşıma işlemleri, gölgelendirme ve parlama efektleri hakkında detaylı bilgileri bulabilirsiniz. Bu eğitim setini izledikten sonra sizlerde, eğitim setinde öğrendiğiniz teknikleri kullanarak yaratıcı robotik manipülasyonlar yapabilirsiniz.

    Photoshop ile Vücut Manipülasyon (Body Retouch) İşlemleri

    Bu eğitim setinde, Photoshop’un Liquify paneli ile vücut manipulasyonları nasıl yapıldığı ve detayları anlatılmıştır. Liquify panelini kullanarak yüz, vücut, kollar ve bacakları düzenleyebilirsiniz. Bu eğitim setinde, Photoshop ile Liquify paneli kullanımı, liquify paneli ve advanced mod ile gelen araçların ve gelişmiş ayarlarının kullanımı, maske kullanımı ve örnek uygulamalar ile neler yapılabileceği hakkında detaylı bilgileri bulabilirsiniz.Bu eğitim setini izledikten sonra sizlerde çektiğiniz model fotoğraflarında liquify işlemlerini kullanarak daha etkili sonuçlar ortaya çıkartabilirsiniz.

    Photoshop ile Cilde Dövme Yapmak

    Adobe Photoshop ile çekilen model fotoğraflarının vücudunda dövme uygulamasının nasıl yapıldığını bu eğitim setinde bulabilirsiniz. Bu eğitim setinde, dövme görselini istenilen bölgeye yerleştirmek, Dövme üzerinde Liquify ve Free Transform aracını kullanarak düzenleme yapmak, Blend Modları kullanarak cilt ile kaynaştırmak, dövme üzerinde cilt dokusu yaratmak ve dövmenin ışığı ayarlamak gibi tüm detayları bulabilirsiniz. Bu eğitim setini izledikten sonra sizlerde çektiğiniz model fotoğraflarında farklılık yaratmak için dövmeler ekleyebilir yada vücudunuza yaptırmak için beğendiğiniz dövmeyi Photoshop yardımı ile prova yapabilirsiniz.

    Photoshop ile Manipülasyon Yapımı

    Dünyanın en iyi fotoğraf düzenleme programı olan Adobe Photoshop'taki temel teknikler ele alınmaktadır. Dijital fotoğrafları rötuşlamayı, çalışma alanında gezinmeyi, fotoğrafları ekranda görüntülenmek ve basılmak üzere hazırlamayı öğrenecek ve en yeni özellikleri keşfedeceksiniz, ipuçları ve adım adım alıştırmalardan oluşan dersler Photoshop'u daha üretken bir şekilde kullanmanızı sağlayacak.

    Photoshop’ta Rötuş ve Makyaj Teknikleri

    Bu eğitim seti ile çekmiş olduğunuz bir portre fotoğrafı rötuşlayarak en iyi düzeye getirebilir ve makyaj teknikleri ile fotoğraf çekimi öncesi yapılması gereken bir çok işlemi Photoshop ile gerçekleştirebilirsiniz. Photoshop konusunda ileri düzey teknikleri öğrenmek ve retouch işlemlerini kolaylıkla yapabilmek için bu eğitim setini seyretmelisiniz.

    Photoshop'la ilgili en sağlam 33 hile ise Videobu'da

    Photoshop üzerinde yapabileceğiniz en iyi 33 hilenin eğitim videosu Vidobu'da.

    Uzman eğitmenler tarafından hazırlanan 33 farklı eğitim seti ile Photoshop öğrenin.

    En Çok Aranan Haberler