Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    ''Öyle Sarhoş Olsam Ki Bir Daha Ayılmasam'' Demekten Vazgeçiren 11 Tiksinç Durum!

    ''Bana sarhoş diyorlar, varsın desinler, neden içtiğimi ben de bilemiyorum'' cümlesindeki insan olmayın. Efendi gibi için, rezil olmayın!

    Alkolün özgüven verdiği bir gerçek! O özgüvenle abuk sabuk hallere girip, ömür boyu hatıralarda kalacak, dilden dile yayılacak efsane hareketler yapabilir ve ertesi gün çok pişman olabilirsiniz!

    Happy Hour zamanlarında içip içip şirketin ortasında göbek attığını sanarak garip hareketler yapan arkadaşlarımız hala ortamların neşe kaynağı ( bir arkadaşım ekolü)

    Alkol sonrası garip hareketlerle devam ediyoruz. Yürümekte güçlük çekme hali! Yapmayın ablam, yapmayın. Çok içip içip rezil olmayın!

    Mekana gitmeden önce 'evde içip çıkalım kankam, para çok gitmesin' cimriliğine düşüp rezil olmayın! O kafayla giydikleriniz sizi gecenin ahlaksız karanlığında zor duruma sokabilir.

    Çok sarhoş olup ayıldığınızda 'naaptım oğlum ben yaaa' diyeceğiniz insanları dünyanın en güzel insanları en seksi insanları sandığınız için pişman olabilirsiniz.

    Yanınızdakilere ya onları sevdiğini ya da nefret ettiğinizi söylersiniz. İnsanları boşuna üzmeyin!

    "Bir çapkına baygınım neşesi bilsen ne hoş gözlerine baygınım sarhoşum sarhoş...." der sonra da çapkının bir teyze/amca olduğunu öğrenince ailenizin yüzüne bakamazsınız!

    Sarhoşken, herkesin sizi izlediğini hisseder, ama kimse sizi izlemiyormuş gibi davrananırsınız.

    Sarhoşken kusmak iğrençtir. Hele arkadaşlarınızın üstüne başına, taksi/dolmuş koltuklarına kusmak daha da iğrençtir. O durumlara gelmek istemezsiniz!

    Alkol idrar söktürücüdür. Ve alkol sizi bir süre sonra hissizleştirir. Çişinizi altınıza yaparsınız da haberiniz olmaz mazallah! Tuvalete gidene kadar dayanamayıp salarsınız falan.

    Alkolün, afrodizyak (cinsel duyguları uyarıcı) gücü ve de aşkı kışkırtıcı sihiri olduğu söylenir. Ama yanlışlıkla olmadığınız bir cinsiyete evrimleşebilirsiniz.

    Sarhoş olunca sızmak kaçınılmaz bir son! Ve asla anlam verilmeyen bir son. O kadar içtin, bedenini aklını yordun, bunun için miydi be adam?

    Alkol aldıktan ve sarhoş olduktan sonra 'utanma' duygusunun yok olması. Sen değil miydin hoşlandığın kişiye açılamayan. E şimdi elin insanlarıyla girdiğin muhabbetlere bak!


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler