Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Oscar Ödülleri Yaklaşıyor: Bu Yılın 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' Kategorisinde, Başrol Oynamalarına Alışkın Olduğumuz Starlar Var!

    Her zaman da esas oğlan olunmaz tabii... Arada da destek atacaksın!

    En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Kategorisi: Muhteşem filmlerin, gizli kahramanların kategorisi...

    Muhteşem Hollywood filmlerini muhteşemliğe, yüksek gişe başarılarına kavuşturanlar her zaman başrol oyuncuları olmuyor elbette. Bu Oscar kategorisi işte o isimler için!

    Örnek verelim mi?
    Geçtiğimiz yıl nihayet yayınlanan Boyhood'un başrol oyuncusu genç çocuğun ismini kim hatırlıyor? Peki o çocuğun babasını oynayan aktörü? Evet, elbette Ethan Hawke.

    Ya da 2005'e geri dönelim: ülkemizde Gey Kovboylar adıyla korsanını çıkararak ne menem bir millet olduğumuzu cümle aleme kanıtladığımız film, Brokeback Mountain. Başroldeki kovboy kimdi? Yardımcı erkek oyuncu kimdi peki? Evet, Jake Gyllenhall!

    Bir başka örnek de tabii ki geçen yılın kazananı... Evet, çocuk güzel davul çalıyordu (taklidi yapıyordu daha doğrusu). Peki o Allah'ın cezası öğretmen sırtlamamış mıydı filmi? Sırtlamış, Oscar'ı da kapmıştı. J.K. Simmons!Bu kategorinin şimdiye kadarki en başarılı isimlerinden birini anmadan olmaz!

    Seni hiç unutmadık Christoph Waltz!

    Avusturyalı-Alman aktör Christoph Waltz, bu dalda Oscar'a iki kere aday gösterildi; ikisini de kazandı!

    2009'da Inglorious Basterds ile ipi göğüsleyen usta Avrupalı, 2012'de Django Unchained'de yeniden Oscar'ı aldı, kategori tarihinin en başarılı isimlerinden biri oldu. Hak etti ama, kabul etmek lazım. ...ve elbette...

    81. Akademi Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ını Heath Ledger kazanmıştı!

    Romantik gençlik filmleri severlerin geçmişten de tanıdığı Heath Ledger, Batman: The Dark Knight'ta Joker'i o kadar iyi oynamıştı, o kadar iyi oynamıştı ki; bir anda Jack Nicholson'ın pabucu dama atılmıştı.

    Film çekimlerinin hemen ardından intihar eden Heath Ledger, en efsane yardımcı erkek oyunculardan biri olarak tarihe geçti.

    Gelelim bu yılın adaylarına: Casuslar Köprüsü'nde Tom Hanks'e destek atan, Mark Rylance!

    1960 İngiltere doğumlu aktör, 56 yaşında bugüne kadar aldığı 2 Olivier ve 3 de Tony ödülünün yanında bir de Oscar eklemek istiyor...

    Casuslar Köprüsü'nde Tom Hanks'in yardımcı oyunculuğunu üstlendi ve bir KGB ajanını canlandırdı. 2. Dünya Savaşı'nda geçen tarihsel bir hikayeden uyarlanan film, IMDB'den de hiç fena olmayan bir puan almış durumda: 7.7

    Filmin yönetmeni ayrı bir efsane: Steven Spielberg!Sylvester Stallone, Rocky Balboa'lığa geri döndü!

    Rocky Balboa ringlere geri döndü, ama bu kez antranör olarak...

    Bir dönemin efsanesi, Rocky Balboa ve Rambo'su Sylvester Stallone, bu sene 4. defa Oscar'lara aday oldu. 2010 yılında Cehennem Melekleri'nde bütün 'ağır abi'lerle rezalet bir film yaptıktan sonra, bu yıla bomba gibi girmeye karar veren Stallone, Creed'de Michael B. Jordan'ın oynadığı Adonis Johnson'ın mentoru olan eski dünya şampiyonu boksör olarak karşımıza çıktı. Hulk'lığıyla takdirimizi kazanan Mark Ruffalo da adaylardan biri ;)

    Bu yılki Yardımcı Erkek Oyuncu dalının bize göre üç favorisinden biri: Mark Ruffalo!

    Avengers serisinde Bruce Banner olarak karşımıza çıkan, ara ara da sinirlenip Hulk'a dönüşen Mark Ruffalo da aynı Sylvester Stallone gibi 3. defa Oscar'lara aday oldu, üstelik tüm adaylıkları da aynı kategorideydi... Sihirbazlar Çetesi'ndeki ve Shutter Island'daki rollerine de ayrı hayran olduğumuz 1967 doğumlu aktör, Spotlight filmindeki Michael Rezendes rolüyle katolik dünyasına çocuk tacizi konusunda dis attı.Batman'in öküz irisi düşmanı Bane olarak sevmiştik biz onu: Tom Hardy!

    Shutter Island'da Leonardo DiCaprio'ya Mark Ruffalo ne kadar destek attıysa, Tom Hardy de Inception'da işte o kadar atmıştı...

    1977 doğumlu İngiliz aktör, biz de şaşırdık ama ilk defa Oscar adayı. Geçtiğimiz yıl Mad Max'te Charlize Theron ile başrolleri paylaşan, bu filmdeki performansıyla da En İyi Erkek Oyuncu'ya aday gösterilmeyerek bizi yeniden şaşırttı. Kara Şovalye Yükseliyor'un Bane'i, The Revenant'taki Fitzgerald rolüyle yeniden DiCaprio'nun yanında.

    Son olarak; onu başrol görmeye çok alıştıysak da, bu kategoride 2010'da bir Oscar kapmış olan: Christian Bale!

    *

    Kara Şovalye'de Batman olarak Tom Hardy'nin oynadığı Bane'e rakip olmuştu. Bu yılki Oscar Ödülleri'nde de Yardımcı Erkek Oyuncu kategorisinde rakip: **Pek müthiş Christian Bale de adaylarımızdan biri.***

    Bizim için bu kategorinin en iyisi olan 1974 doğumlu Gallerli aktör, daha önce 2011 yılında The Fighter'daki performansıyla da bu kategorinin Oscar'ını ve Altın Küre'sini almıştı. American Psycho, American Hustle ve Batman serisindeki başrol performanslarıyla Oscar'lara aday bile gösterilmemesi yüzünden akademiye sinirlenmiştik, bu yıl beyefendinin The Big Short'taki Michael Burry rolüne gereken ilgiyi göstererek kendilerini affettirdiler...

    Ve Olaylar Gelişir ekibinin yorumları aşağıda, peki ya senin favorin kim?

    Sizin favoriniz kim?


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler