Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Oscar Ödülleri Yaklaşırken En İyi Erkek Oyuncu Adaylarını ve Filmlerini Tanıyalım

    Bu yıl 88.'si düzenlenen Akademi Ödülleri töreni öncesi En İyi Erkek Oyuncu adaylarını ve filmlerine daha yakından bakalım.

    Bryan Cranston - Trumbo

    Breaking Bad dizisinden Walter White - Heisinberg karakteriyle unutulmaz bir performans gösterek birçok ödülü toplayan Bryan Cranston, bu kez gözünü Oscar ödülüne dikmiş durumda. 59 yaşındaki aktör önceleri birçok dizi ve filmde küçük rollerde görünse de son yıllarda kendi baharını yaşıyor diyebiliriz.

    Bu kez Trumbo filmiyle karşımıza çıkan tecrübeli aktör, Jay Roach tarafından yönetilen filmde ünlü Hollywood senaristi Dalton Trumbo'nun hayatını canlandıracak. Amerikan biyografisi türünde olan filmde Cranston'un yanı sıra Diane Lane, Helen Mirren, Louis C.K., Elle Fanning, John Goodman ve Michael Stuhlbarg gibi isimler de yer alıyor.

    Filmin fragmanını izlemek için tıklayın

    Matt Damon - The Martian /Marslı

    Oscar ödüllü Matt Damon, geçen yılın en çok ses getiren filmlerinden olan 'Marslı' filmiyle en iyi erkek oyuncu ödülüne yeniden aday. Aksiyon ve son dönemde bilimkurgu filmlerinde gördüğümüz Matt Damon yine iddialı.

    Andy Weir'in 2011'de yazmış olduğu aynı adlı romandan uyarlanan filmin yönetmenlik koltuğunda Alien ve Blade Runner filmlerinden tanıdığımız Ridley Scott bulunuyor. 2035'de Mars yüzeyine düzenlenen seferle başlayan film birçok bilim kurgu hayranının ilgisini çekti.

    Fragman için tıklayın

    Leonardo DiCaprio - The Revenant / Diriliş

    Oscar ödüllerinin halk arasında 'Küçük Emrah'ı olarak anılan Leonardo DiCaprio bu yıl da en iyi erkek oyuncu kategorisinde aday. Daha önce Göklerin Hakimi, Kanlı Elmas, Para Avcısı gibi filmlerle ödül kovalasa da bir türlü ödüle kavuşamayan DiCaprio her ne kadar alay konusu olmuş olsa da Revenant/Diriliş filmiyle yeniden şansını deneyecek.

    Alejandro G. Iñárritu'nun yönettiği filmde Mark L. Smith'in Western roman kahramanı Hugh Glass'ı görüyoruz. DiCaprio'nun yanı sıra filmde Tom Hardy, Will Poulter ve Domhnall Gleeson gibi isimler de var. 1823 yılında kürk avcısı Hugh Glass'ın hayatını canlandıran DiCaprio'nun tek umudu herkesin takdir ettiği performansıyla bu kez Oscar'ı alabilmek.

    Oscar kazanamaması Hollywood sineması sevenine ayrı, sevmeyenine ayrı dert olan Leonardo DiCaprio'ya şu yedi rolüyle Gönüllerin En İyi Erkek Oyuncusu Ödülü'nü vermiştik, bir de gerçeğini alsa da rahatlasak.

    Filmin fragmanı için tıklayın

    Michael Fassbender - Steve Jobs

    Machbeth, X-Men ve önümüzdeki yıl büyük bir kitlenin sevgilisi haline gelmiş olan Assassin's Creed oyununun beyaz perdeye uyarlamasında başrol oynayacak Michael Fassbender de artık kendisi için Oscar alma zamanı geldiğini düşünüyor.

    Apple'ın kurucusu ve teknoloji adına dünyanın kendisine çok şey borçlu olduğu Steve Jobs'un biyografisini ele alan filmde Steve Jobs'u canlandıracak olan Fassbender'ın en büyük kozu kuşkusuz Jobs'a benzemesi. Filmin yapımcılığında Scott Rudin, yönetmen koltuğunda ise Danny Boyle oturuyor.

    Fragmanı izlemek için tıklayın

    Eddie Redmayne - The Danish Girl / Danimarkalı Kız

    Geçen sene Her Şeyin Teorisi adlı filmle Oscar ödüllerine genç giriş yapan Eddie Redmayne, bu sene de farklı bir rol ile en iyi Erkek Oyuncu ödülünü almak için rakipleriyle yarışacak. Daha önce Stephen Hawking'i canlandıran Redmayne bu kez Danimarkalı Kız olarak karşımıza çıkıyor.

    Yönetmenliğini Tom Hooper'ın üstlendiği filmde David Ebershoff'un ressam Lili Elbe ve Gerda Wegener'in hayatından esinlenerek yazmış olduğu romandan alıntı yapılan filmde Einar Wegener'ın yavaş yavaş bir kadına yani Lili Elbe'ye dönüştüğünü izleyebileceğiz

    Filmin fragmanı için tıklayın

    Mynet'in sinefilleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kime verdi?

    Sizin favoriniz kim?


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler