Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Oscar Heykelciğini Kaparak Gönüllere Su Serpen DiCaprio Hakkın 23 Çok Enteresan Bilgi

    Hele şükür be! Dedirtip Oscar'ı kucaklayan canımız, kanımız Leo'muz hakkında çok şaşıracağınız acayip bilgiler ile geldik!

    California doğumlu olsa da kökeni fazlaca karışık ünlü oyuncunun. Annesi Irmelin Almanya doğumlu. Babası George ise yarı Alman yarı İtalyan. Büyük büyükannesi ise Rus.

    Kendisi sıkı bir çevreci. 2013 yılında Nepal'de kaplanlar için 3 milyon dolar, 2014'te ise okyanuslar için 3 milyon dolar bağışladı. 2010 yılındaki büyük Haiti depremi için ise 1 milyon dolar...

    Annesi, o karnında Leonardo Da Vinci'nin bir sergisini gezerken ilk tekmeyi attığı için adını Leonardo koydu.

    Kariyerine başlarken menajerleri adını (daha amerikanvari olduğu için) Lenny Williams olarak değiştirmesini tavsiye etti ama o bunu anında reddetti.

    Kanlı Elmas filmini çekerken SOS Çocuk Köyü'nde 24 yetim çocukla vakit geçirdi. Bunların arasında özel bir bağ kurduğu küçük kızı ise evlat edindi.

    2009 yılında, bir huzurevinde yaşayan son Titanik kazazedesi maddi olarak zor durumdaydı. Filmde başrol oynadığı arkadaşı Kate Winslet ile beraber ona yardım etti.

    Sonradan Christian Bale'nin rol alacağı, American Psycho filminde Patrick Bateman rolü ilk olarak ona teklif edildi ama o genç kız hayranlarını düşünerek rolü kabul etmedi :)

    1997 yılında porno yıldızı Dirk Diggler'ın hayatını konu edinen film için başrol teklifi aldı fakat kabul etmedi. Çünkü aynı zamanda Titanik için teklif gelmişti.

    Diğer yıldızların aksine mütevazi yaşamayı seven Leo sadece 1 araba sahibi. O da çevreci özellikleri ile bilinen Toyota Prius sahibi.

    Oscar alamaması Akademi Jürisi dışında tüm dünyaya dert olan Leo'nun Oscar talihsizliğini konu edinen video oyunları bile geliştirildi.

    The Line isimli bir firmanının geliştirdiği Leo's Red Carpet Rampage ismini taşıyan online oyunda, DiCaprio'yu kırmızı halı töreni boyunca yönetebiliyor ve tüm bölümlerin sonunda nihayet ona Oscar kazandırabiliyorsunuz.

    Şu an çok iyi arkadaş olduğu Mark Wahlberg ile kariyerlerinin başında (Basketbol Günlükleri filmi zamanı) birbirlerinden nefret ediyorlardı.

    2006 yılında Cape Town'da yaptığı bir dalış sırasında neredeyse bir büyük beyaz köpekbalığı tarafından öldürülüyordu. Saniyelerle ısırılmaktan kurtuldu.

    Bir keresinde de serbest atlama sırasında ölüme çok yaklaştı. Uçaktan atladıktan hemen sonra paraşütün ipini çekti fakat açılmadı! Neyse ki eğitmeni onu tutabilecek kadar yakındı :)

    İlk TV şovuna daha 5 yaşındayken çıktı (Romper Room). Fakat performansı yerlerde olduğu için kovuldu :)

    1998 yılında People Dergisi tarafından "Dünyanın en güzel 50 insanı" arasında gösterildi.

    En beğendiği aktris Meryl Streep. Ona bayılıyor...

    Kendisi Bill Clinton, Al Gore, John Kerry ve Barack Obama'nın kampanyalarında yer alacak kadar aktif bir liberal demokrat.

    Flörtleri arasında Bar Rafaeli, Erin Heatherton, Naomi Campbell, Toni Garn ve ve ve en meşhuru Gisele Bundchen var :) Adnan Hoca'ya hodri meydan!

    Deli gibi spor yapıyor! basketbol, hokey, futbol, paten, sörf... Ne ararsanız var adamda :)

    Putin, Leo'yu doğaya ve özellikle kaplanlara olan düşkünlüğü yüzünden çok sever, sayar. Ona "adam gibi adam" diye sesleniyor :)

    Almancayı ana dili gibi konuşuyor çünkü ailesi boşandıktan sonra annesi ile birlikte uzun bir süre Almanya'da yaşadı.

    2009 yılında, Belize'de aldığı bir adada "çevre dostu" bir malikanesi var.

    2005 yılında bir Hollywood partisinde model Aretha Wilson tarafından kafasında bir şişe kırıldı. Mahkemelik olan ikiliden Leo'nun yüzüne allahan bir şey olmazken manken 2 yıl ceza aldı.

    Son olarak; Aktörün en sevdiği 9 film ile listemizi bitirelim...

    Bicycle Thieves (1948)
    Taxi Driver (1976)
    Lawrence of Arabia (1962)
    8½ (1963)
    The Third Man (1949)
    Yojimbo (1961)
    Sunset Blvd.(1950)
    The Shining (1980)
    East of Eden (1955)

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler