Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Nükleer Savaş Sonrası Post-apokaliptik Dünyaya Neşe Katan Yamalar: Çıkışının Birinci Ayında En İyi 6 Fallout 4 Mod'u

    RPG ve post-apokaliptik distopya senaryo sevenler için şüphesiz gelmiş geçmiş en iyi oyun serisi dalında birinciliğe oynayan Fallout'un dördüncüsü 10 Kasım 2015'te piyasaya çıktı. Çatlak yazılımcılar da durur mu! Kendilerince oyunu daha eğlenceli hale getirmek için kolları sıvadılar. 10 Kasım 2015 - 10 Aralık 2015 arası çıkan bu mod'lara bir bakın!

    1. Immersive Attire Fix (Çıplaklık Mod'u)

    Benzer türlerdeki hemen hemen her RPG'de olduğu gibi Fallout'a da çıplak mod gelmesi gecikmedi. Oyun için yazılan ilk çıplaklık mod'u Fallout 4 Full Nude Mod oyunun satışa çıkarılmasından sadece üç gün sonra internetteki yerini aldı. Pipe veya Cait'i seksi iç çamaşırları veya çıplak görmek isteyen gamerlar için anahtar kelimelerimiz ;)

    - Fallout 4 Full Nude Mod
    [- Immersive Attire Fix](http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/96/?)
    ***- Female Transparent Lingerie Vault-Tec***

    Konusu açılmışken... İnternette bulduğumuz veya zaten bildiğimiz en erotik 5 Fallout cosplay'i. Cosplayer'in diğer işleri için ilk görsele tıklamanız yeter :)

    Baty Alquawen


    Baty Alquwen'in, Fallout'un fazlasıyla etkilendiği ve tüm görsel tasarımını oluşturduğu 1940'lar ve 1950'lerin görsel dilini, güncel estetikle gayet başarılı harmanladığını söyleyebiliriz. İlk fotoğrafın kadın özgürlük hareketiyle özdeşleştirdiğimiz o meşhur postere bir selam çaktığını söylememize gerek var mı?

    Studio Dohli


    Hanım kızımızın Vault Jumpsuit yorumuna zaten hayran olduk. Fakat Power Armor'lu abimizin de hakkını vermek gerek.

    Asura13


    Eğer Fallout hastasıyım diyorsanız bu hanımefendinin de hastası olun. Nitekim görebildiğimiz kadarıyla "en büyük Fallout fanı benim" diyene ayaklarını yıkatır.

    Lindsay Elise


    Cosplay dünyasına yabancı olmayanlar Lindsay hanımı Jessica Nigri'nin kankası (ya da Nigri'yi Elise'nin kankası) olarak bilir... ve bu ikilinin seksi cosplay -boobplay diyen de var- konusunda aştığını da...

    K-A-N-A


    K-A-N-A'yı ilk defa duyduk (ve gördük) ve "nasıl olmuş da daha önce radarımıza yakalanmamış" dedik.

    1. Craftable Ammunition (Mühimmat Zanaatı)

    Açıkçası benim şahsi fikrim; Fallout 4'ün en güzel yanlarından biri Workshop ve Workbench alanında yaptığı geliştirmeler. Özellikle silahlara farklı modlar üretip bir de o modları bir silahtan alıp başkasına eklemek, bunun yanında topladığınız çer-çöple bir şeyler üretip yerleşkelerinizi geliştirmek (zaten birçok alanda dehşet özgürlük sunan oyun) insanda oyunu uzattıkça uzatma isteğini feci kaşıyor. Gelin görün ki bu da yetmemiş ve bir oyuncu oturmuş "silahları modifiye edebiliyoruz ama mühimmatı neden edemiyoruz" demiş ve bu modu yazmış. Aslında Fallout - New Vegas'ta zaten mühimmat modifiye edilebiliyordu, bir anlamda bu özelliğin biraz geliştirilerek Fallout 4'e eklemlenmesi de denilebilir bu mod için. Mod'u indirmek istiyorsanız sizi buraya alalım.

    1. Same Sex Marriage (Evlilik Eşitliği)

    Oyunun tek cinsel yönelime (heteroseksüellik) yer vermesinden rahatsız mısınız? Eşcinsel bir karakterle oynamak en doğal hakkınız. Aslında oyunun senaryosu gereği evli başlamasanız, karakterinizin eşcinselliğini, kendinizce boşlukları doldurarak meşrulaştırabilirsiniz. İşin ilginç yanı, oyuna heteroseksüel gibi başlasanız da oyun içinde kendi cinsinizden insanlarla flörtleşebiliyorsunuz. Mod'un, bu özelde, bir açığı çok iyi kapattığını söyleyebiliriz. İndirmek mi istiyorsunuz? Eh buyrun o zaman.

    1. Pack of Dogs as Follower (Köpek Ordusu)

    Hayvan severlerin (özellikle de köpek severlerin) fazlasıyla beğeneceğini tahmin ediyoruz. Eğitimli alman kurtlarından oluşan bir orduyla Wasteland'ın altını üstüne getirebilirsiniz. Köpeklere fısıldayan adam kod adlı bu modu indirmek için bi' tıklayın.

    1. Full Dialogue Interface (Tam olarak ne diyeceğimi görmek istiyorum mod'u)

    Fallout 4'ün sıkıntılı yanlarından biri diyaloglarda karakterinizin ne söyleyeceğini seçmeden önce repliğinin tamamını görememek. Karakterinize daha uygun diyalog tercihleri için Full Dialogue Interface mod'unu indirin. Böylece karakterinize uymayan, saçma sapan replikleri seçmekten kurtularak hayalinizdeki karaktere daha uygun seçimler yapabilirsiniz. Bu mod'un başka bir özelliği ise diyalogların 7 farklı dile tercüme edilmesi. Üzgünüz, Türkçe yok :(

    1. Atatürk - Kurtuluş Mod'u

    Fallout 4, 10 Kasım'da satışa çıkması ve beyzbol topundaki Atatürk imzası ile Türkiye'de sadece gamerların ve Fallout hayranlarının değil, toplumun az çok bilgisayar oyunlarıyla ilgili herkesin dikkatini üzerine çekti. Geekyapar da durur mu! Yapıştırmış Atatürk modunu. Kötü haber ise Geekyapar ekibinin hazırladığı bu şahane mod henüz indirilemiyor :( Geri kalanını açıklamalarıyla verelim:

    ...Oyunu oynayanlar da fark etmiştir, Minuteman‘ın Kuva-yi Milliye gibi elde yok, avuçta yokken vatan için çetelere, işgalcilere karşı karşı mücadelesi, en başından kahramanımızın vatanı kurtaracak bir general olarak kabul edilmesi… Paralellikler çok, anlayacağınız...

    Fallout 4'ü modlayarak yaptık bu videoyu, muhtemelen devamı gelmez. Aynı zırhı ben de istiyorum diyenler için mod'u yayınlayabiliriz ama üşenebilir de... Artık bakalım, hayat neler gösterecek! İyi seyirler!

    Bu modun bir an önce indirilebilir olmasını istiyoruz. Geekyapar ekibini mesajlarımızla spamleyerek bu modun yayınlanması konusunda baskı yapabiliriz. Mahalle baskısı için Geekyapar'ı **YouTube

    ve [Facebook](https://www.facebook.com/geekyapar/)'tan takip edebilir, [website*](http://geekyapar.com/)lerindeki iletişim bölümünden "haydi nerede kaldı kurtuluş mod'u"* minvalinde maillerle darlayabilirsiniz.

    Bu mod'ların düzgün çalışması için ne yapmanız gerekiyor

    Mod'lar iyi, çok güzel ama bu modları yüklediğinizde bir sıkıntı yaşamamak için ne yapmanız gerekiyor. Biraz da ondan bahsedelim.

    Fallout 4'ü mod'lara hazır etmek için iki dosyada küçük değişiklikler yapmanız gerekiyor. Bunlardan ilki oyunun fallout4.exe dosyasının da bulunduğu data klasöründe yer alıyor. Eğer oyunu Steam'den yüklediyseniz bakmanız gereken klasör: ".../steamapps/common/Fallout 4"

    Klasöre eriştikten sonea Fallout4Prefs.ini dosyasını bulun ve Not Defteri (Notepad) uygulaması ile açın. Koddaki [Launcher] komutunu (köşeli parantezler dahil) bulun. Bu komutun satırına dahil başlığın altına bEnableFileSelection=1 yazın. Eğer zaten böyle bir kod varsa ama =0 şeklinde bitiyorsa 0 yerine 1 yazmanız yeter. Dosyayı ismini değiştirmeden kaydedin (ne olur ne olmaz değişiklik yapmadığınız dosyayı da kaydedin) ve bu dosyayla işiniz bitti.

    Daha sonra aynı klasörde Fallout4.ini dosyasını bulun ve Not Defteri ile açın. Koddaki sResourceDataDirsFinal komutunu bulun. Eğer yanında =STRINGS\ ifadesi varsa doğru yerdesiniz. Sonra aşağıdaki ile mevcut kodu değiştirin, kaydedin ve dosyayı kapatın:

    sResourceDataDirsFinal=STRINGS\, TEXTURES\, MUSIC\, SOUND\, INTERFACE\, MESHES\, PROGRAMS\, MATERIALS\, LODSETTINGS\, VIS\, MISC\, SCRIPTS\, SHADERSFX\

    Artık Fallout 4'ünüz modlara hazır!

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler