Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Müziğin Sağlığınıza Olan 6 Yararı!

    Müzik dinlemenin insanları rahatlattığı zaten biliniyor. Peki tam olarak müziğin yararı ne? How Music Can Heal Individuals kitabının yazarı Amerikalı Dr. Alice Cash'in yorumlarına göz atalım.

    Uykusuzluğa birebir

    Uykusuzluk çekiyorsanız müzik sizin ilacınız olabilir. Hem şarkı söylemek hem de dinlemek emin olun fayda sağlayacaktır. Kaslarınızı gevşetir ve nefesinizi düzenler. Böylece hem keyifli hem de sağlıklı bir uykuya başlamış olursunuz.

    Sigarayı bırakmaya mı çalışıyorsunuz?

    Sigara...Bu süreçte yürüyüş ve egzersizin önemini zaten biliyor olmalısınız. Egzersiz veya yürüyüşte, kulaklıklarınızdan gelen tempolu bir müzik sizi de havaya sokacak ve limitlerinizi zorlarken aklınıza sigara gelmeyecektir.

    İş stresi

    İş stresi gerçekten başa çıkılması çok kolay olmayan bir sorun gibi geliyor değil mi? Favori şarkılarınızı seçin, uyandığınızda evden çıkmadan dinleyin. Arabayla işe gidiyorsanız arabada, veya taşınabilir müzik çalarınızda dinleyin. Öğle tatiline çıktığınızda yine en sevdiğiniz albümü dinleyin. Göreceksiniz,sevdiğinizin müzikle birlikte daha pozitif bir ruh haline bürünecek ve işyerindeki stresten çok daha az etkileneceksiniz.

    İlişkinizde sorunlar mı yaşıyorsunuz?

    Flört döneminde seçtiğiniz ve mutlaka size özel bazı şarkılarınız vardır. Bu şarkıları dinlemeniz ve çoğu zaman sevgilinize dinletmeniz, ilişkinizin ruh halini, özellikle çok sert geçen tartışmaların ardından daha sağlıklı bir şekle sokabilir. Hiç denemedik demeyin!

    Hamilelikte çok önemli

    Eğer hamileyseniz uygulayın veya hamile bir yakınınız varsa bu öneriyi paylaşın. Akşam saatlerinde yaklaşık 20-30 dakika yumuşak bir biçimde şarkı söylemeniz, bebeğinizi çok rahatlatır.

    Nedensizce dinleyin!

    Evet bir nedeni olmayan müzik dinleyin! Bir amaca bağlı kalmadan, kendinizi özgür hissedin! Ne isterseniz onu dinleyin!

    İnanın, çok çok iyi gelecek...

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler