Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Muhalif Yönetmen Michael Moore'dan Sosyal Medyayı Sallayan Eylem: Hepimiz Müslümanız!

    ABD'li muhalif yönetmen bu sefer müslümanlar hakkında konuşan başkan adayı Donald Trump'ı hedef aldı!

    Daha önce çektiği belgeseller ile büyük ses getiren, tüm zamanların en çok gişe yapan üç belgeseli olan Bowling for Columbine, Fahrenheit 9/11, ve Hasta(Sicko)'nın yönetmeni, senaryo yazarı ve yapımcısı, Oscar ödüllü Michael Moore yine sansasyonel bir eyleme imza attı...

    Geçtiğimiz günlerde M**üslümanların Amerika'ya girişinin yasaklanması çağrısında bulunan başkan adayı Donald Trump*'ın New York'da bulunan gökdeleni önüne gelerek "

    We all are muslim*" (Hepimiz müslümanız) pankartı açan liberal yönetmen, fotoğrafı Facebook, Twitter ve Instagram hesabından paylaştı ve takipçilerine eyleme katılma çağrısında bulundu.

    Sisteme karşı duruşu ile tanınan aktivist yönetmen daha önce de eylemlerde bulunmuştu...

    Daha önce Welles Hackett ile beraber New York Borsası önünde, Rage Against the Machine'in Sleep Now in the Fire şarkısına çektiği klip yüzünden New York Borsası'nın erken kapanmasına neden olmuştı. Ayrıca klipte Kim Milyoner Olmak İster adlı TV programına göndermede bulunduğu "Who Wants to Be Filthy F***** Rich" (kabaca Kim B*k Gibi S***k Bir Zengin Olmak İster şeklinde tercüme edilebilir) pankartı açılıyordu. Ayrıca "Occupy Wall Street" (Wall Street'i İşgal Et) eylemlerinin aktif destekçilerinden biriydi.

    Ünlü yönetmene Twitter ve Facebook'ta destek yağdı!

    2005 yılında dünyanın en etkin 100 kişisi arasında gösterilen, Küreselleşme, çok uluslu şirketler, sivil silahlanma, Irak Savaşı, Amerika'nın Afganistan operasyonları ve ABD'deki sağlık sistemi üzerine çektiği belgeseller ile tanınan 61 yaşındaki aktivist yönetmenin bu çıkışı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

    Dünyanın dört bir yanından insanlar #weareallmuslim ve #hepimizmüslümanız hashtag'leri ile başkan adayı Trump'a tepkilerini dile getirdiler. Ünlü yönetmenin ilk Tweet'ini böyle paylaştı...

    Pankartla çekilen fotoğraf karelerini biriktirip başkan adayına yollayacağını dile getiren Moore'a sosyal medyadan bazı tepkiler şöyle.


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler