Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mars'ta Yaşamak İçin Kızıl Kart Kazanan Kişiler Belli Oldu! NASA Kriterleri Açıkladı

    Uzun süredir alıp başını gitme isteğiyle yanıp tutuşan milyonlarca kişinin dört gözle beklediği açıklama, Mars'ta akarsu bulunmasıyla birlikte medyaya servis edildi.

    Peşin peşin not: İçerik kurgusal olup, ağır derecede ironi ve hiciv öğeleri barındırır.

    Daha önce NASA'nın Mars hakkındaki bulgularında; Mars'ta su bulunduğu ancak suyun katı halde(buz) olduğu saptanmıştı. Bugün yaptıkları açıklamayla, buz kütlesi halinde bulunan suyun yaz aylarında eriyip akarsu haline geldiği bildirildi ki bu çok önemli bir haber! Bu haberle birlikte Mars, yerleşime açılması için gereken hayati ihtiyaçları karşılayabilirlik düzeyine ulaşmış oldu.

    Uzun süredir alıp başını gitme isteğiyle yanıp tutuşan milyonlarca kişinin (çoğunluğu 20-30 yaş arasındaki beyaz yakalılardan oluşuyor.) dört gözle beklediği açıklama, akarsunun bulunmasıyla eşzamanlı olarak medyaya servis edilirken, haberi alan çok sayıda beyaz yakalının istifa ettiği haberleri dünyanın dört bir yanından gelmeye başladı.

    NASA, Kepler 452-b gezegeni ile birlikte Mars'ı da yerleşime açacaklarını ve yerleşme hakkında aranacak nitelikleri duyurdu. İşte aranan kişiler ve özellikleri;

    1. "Abiğ Kabak çok bozdu yağ" diyen marjinal çocuk ve mor etekli sevgilisi.

    Mor eteği yoksa, saçlarının rastalı olması diğer bir aranan özellik.

    1. "Aslında bırakacaksın işi gücü, yerleşeceksin bir Ege kasabasına" diyen plaza erkeği.

    Bu söylemlerinin ardında, hayatında eline tornavida, çekiç gibi aletleri almamış olması ve "kafeinsiz kahveden başka bir şey içemem" cümlesini haftada en az 5 kere kullanıyor olması da aranan şartlar arasında.

    1. "Biz insanlar her şeyi bozduk, nerede o doğal yaşam!" diyen doğala özdeş insan aromaları.

    "Ben insanları sevmiyorum, hayvanlar en iyi dostum." cümlesiyle birlikte "ahh nerede o eski enginarlar" minvalinde cümleler kuran 80 sonrası doğumlular da, kızıl kart almaya hak kazananlar arasında.

    1. "Şehir hayatı bizi birbirimize yabancılaştırıyor" cular.

    Mottosu: "Kalabalıklar içinde yalnız olmaktansa el değmemiş topraklarda bir başıma olmayı tercih ederim" olan, ıssız kadın ve adamlar.

    1. Tüm alışverişini organik pazarlardan, marketlerden yapan, Mars'tan arsa kapatacak kadar zengin yaşam formları.

    "Ben balkonumda kendi fesleğenimi, nanemi yetiştiriyorum zaten, inanamazsın tadı, kokusu nasıl da farklı!" cümleleriyle övünmek bu alandaki adaylar için esas kriter.

    1. Dünyayı gezen insanların hikayelerine özenip, "özgür ruhuma pranga vuramazsınız" diyerek işi gücü bırakıp kendini yollara vuran küçük Acun Firarda'lar.

    "İlk insanlar zaten göçebeymiş, yerleşik hayat bize göre değil! Ruhum sıkılıyor, dünya "keşfet beni" diye bağırırken hergün aynı işe aynı yollardan gitmek içimi çürütüyor." Gibi cool görünme çabalarıyla birlikte, kredi kartlarının limitini doldurma pahasına her bayram tatilinde bir Avrupa ülkesine kaçmış olmak, tercih sebebi.

    1. Herhangi bir azınlık ya da sevmediği tüm insanlar için; şunlar gitse de biz de rahat etsek diyen küçük faşistler.

    Not: Bu yazımla beraber ben de bu güruha dahil oluyorum haliyle.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler