Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mark Zuckerberg'in 100 Milyon Dolara Cenneti Satın Aldığı İddia Ediliyor!

    Forbes dergisi, Facebook CEO ’su Mark Zuckerberg ’in Hawai’de bulunan Kauai adasının 2832 metre karesini 100 milyon dolara satın aldığını açıkladı. Dünyanın sayılı zenginlerinin Hawai’den ada satın aldıkları bilinirken, Zuckerberg’in aldığı alanda bir plaj, eski bir şeker kamışı tarlası ve organik çiftlik bulunuyor.

    Telegraph’ın haberine göre, 30 yaşındaki Zuckerberg’in satın aldığı alan Hawai yasalarına göre halka açık olmak zorunda. Facebook CEO’sunun adanın bir kısmını satın almaya geçen yıl karar verdiği ifade ediliyor.

    Kaynak: radikal.com.tr
    Zuckerberg'in arsa satın aldığı adanın denizinden bir görüntü. -------------------------------------------------------------- Facebook'un genç patronunun satın aldığı kesimde bu şelale de var mı henüz bilmiyoruz. -------------------------------------------------------------------------------------- ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/9827306/640xauto.jpg) Genç milyonerin bu bölgeye çıkıp "Sana dün bir tepeden baktım aziz Kauai" diye şiir okuyacağı tahminler arasında. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/9827309/640xauto.jpg) Zückerberg'in adaya uçakla mı, helikopterle mi yoksa yakında şahsına alacağı cruise gemisiyle mi gideceği merak konusu. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/9827310/640xauto.jpg)
    Mynet Youtube

    En Çok Aranan Haberler