Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Marilyn Monroe İle İlgili Bilmediğiniz 5 Gerçek

    Ölümünden bu yana neredeyse 50 yıl geçmiş biri olarak ünlü yıldız hala manşetlerde kendine yer bulabiliyor. Forbes dergisine göre 2013'te en çok para kanan ölmüş isimler arasında 6. sıradaydı. Yaşasaydı önümüzdeki Haziranda 88 yaşında olacaktı. Ama o hala gizemini korumayı ve bizleri şaşırtmayı bırakmadı.

    Siz içeriği okurken, Marilyn de şarkısıyla sizlere buradan eşlik etsin.

    1. Sadece 50 Dolar

    Fotoğrafçı Tom Kelley'in 1946'da bir takvim çalışması için çektiği Monroe'nun çıplak fotoğraflarının negatiflerini, oyuncunun yıldızı yükselmeye başladığı dönemde, Hugh Hefner, Kelley'nin çalıştığı firmadan 500 Dolara satın aldı. Ama bu fotoğraflar ona milyonlar kazandırdı. Marilyn Monroe ise bu çekim için sadece 50 Dolar almıştı.

    1. Beden Ölçüsü

    Çok sık Monroe'nun 16 beden olduğu söylenir. Ancak The Times of London'dan gazeteci Sara Buys bir araştırma sırasında oyuncunun bazı kıyafetlerini deneme şansı elde ettiğini ve bırakın 16 beden olmayı, en dolgun zamanında bile en fazla 8 beden olabileceğini söyledi.

    1. Role Girmek

    Aynı zamanda bir yazar olan arkadaşı Truman Capote, oyucunun kendi kişiliğinin fazlasıyla farkında olduğunu, Marilyn Monroe'yu da adeta bir filmde oynayacağı karakter gibi üzerine giydiğini söylemişti. Bir gün aynanın karşısında onu bakınırken görünce, ne yaptığını soran Capote, "Onu arıyorum, ona bakıyorum" cevabını almış. "Misfits" filmindeki rol arkadaşı Eli Wallach'ın anlattığına göre, birgün New York sokaklarında dolaşırken "Bak kendim gibi olduğum için kimse beni tanımadı." demiş. Derken bir anda tavrını, duruşunu, yürüyüşünü neredeyse her şeyini değiştirdikten dakikalar sonra insanların ondan imza almak için önünü kesmeye başladığını anlatan Eli Wallach kendisini inanılmaz biri olarak tanımlıyor.

    1. Çocukluğu ve gençliği boyunca kekemelikle mücadele etti

    Bir röportajında, "Neden olduğunu ve nasıl başladığını bilmiyorum... Çok heyecanlı ya da gergin olduğumda kekeliyorum." demişti. Bir konuşma terapistinden yardım alan oyuncu, bu sıkıntısını daha çok nefesli konuşması tavsiye edilince biraz daha düzeltmeyi başarmış. Ancak son filmi olan "Something's Got to Give" çekimleri esnasında kekelemesi strese bağlı olarak geri gelmiş.

    1. Tarifleri

    City Title Insurance Company'de, Marilyn Monroe'ya ait bir kaç kalem kağıt ve karalama bulunmuştu. İçinden yazıları, mektupları, şiirleri ve de sürpriz bir hindi tarifi ortaya çıktı. Tarif hindi içi için yazılmıştı ve alışılmışın dışındaydı. New York Times düzenleyip bu tarifi yeniden yayınladı. İçerikte, kalp, ciğer, yumurta, üzüm ve bir kaç madde daha vardı. Şaşırtıcıdır ki, gazetede yayınlandıktan sonra denen tarifin sonucunda lezzet harikaymış.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler