Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mariah Carey GOTHAM Şehrine Belediye Başkanı Oldu!

    Bu LEGO Batman filmi de iyice kadrosunu şenlendiriyor, maşallah!

    Çok acayip bir şekilde, Phil Lord ve Christopher Miller’ın yine kağıt üzerinde çok leş gözüken bir projeden çıkarttıkları şaheser Lego Movie’den kopup gelen LEGO Batman hızlı bir şekilde en merakla beklediğim filmler listesinde tırmanmaya devam ediyor. Zaten o filmde harikalar yaratmış Will Arnett’i merkezine alacağı belli olduktan, LEGO Movie mutfağından insanların da projeyle bağlarını kopartmadıklarını öğrendikten sonra iyice gaza gelmiştim, sonradan yaptıkları kadro eklentileriyle de üzerine tuz biber ektiler.

    Yalnız, şimdi elimizdeki haber öyle bir konumda ki; garip olduğu için beni daha da gaza getiriyor. Malumunuz, Will Arnett’in Batman’i seslendireceği film, Hangover serisinin yıldızı Zach Galifianakis’i Joker, Daredevil’ın Night Nurse’ü Rosario Dawson’ı Batgirl, Scott Pilgrim’in aynı adı taşıyan başrolü Michael Cera’yı Robin, kabuslarımızın Voldemort’u Ralph Fiennes’i ise Alfred olarak kadroya eklemişti. Biz hâlâ “Michael Cera?” diye kafamızı kaşırken, Warner Bros. “acayiplik hissinizi görüyor ve arttırıyorum” dedi.

    Gelen haberlere göre, 90’ların ünlü pop yıldızı Mariah Carey, filmde Gotham şehrinin belediye başkanını canlandıracak. Evet. Baya Mariah Carey’den söz ediyoruz. Bilmeyenler varsa hatırlatalım, kendisi “ünlü olan şarkıcı en az bir romantik filmde oynamalıdır” kanunun işlediği yıllarda meşhur olduğu için, vakti zamanında Glitter diye bir filmde oynamış; o film de neredeyse evrensel olarak gelmiş geçmiş en kötü filmlerden biri olarak kabul edilmişti. Onun akabinde oyunculuğa tövbe diyen Carey, çok büyük çaplı rollerle karşımıza çıkmadı bir daha.

    İşin acayibi, Carey daha geçenlerde belli ki artık bütçesi Kate Upton’a yetmeyen Game of War’ın reklam yüzü de olmuştu. Artık müzik iyi para getirmiyor diye modern dünyalara mı atlıyordur, nedir bilmiyoruz. Ama şunu söyleyebiliriz, bu filmin öyle bir havası var ki, garip oyuncu tercihleri yaptıkça daha da kıymetleniyor. Gerçekten. Şu saatten sonra “LeBron James Lucius Fox’u oynayacakmış” deseler bile heyecanlanırım. Ortada çok acayip bir türlü pişiyor zira!

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler