Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Leonardo DiCaprio'nun Reddettiği için Pişmanlık Duyduğu 3 Muhteşem Rol

    Reddetmediği filmlerle de efsane oldu ama, belki bunlarla Oscar bile alabilirdi!

    Titanic, The Wolf of Wall Street, Inception, Django... Nelerde oynadı bu adam!

    1974'te sinema endüstrisinin göbeğinde, Hollywood'da doğdu Leonardo DiCaprio.
    Henüz 15 yaşındayken ilk televizyon dizisinde (The New Lassie), 17 yaşındayken de ilk uzun metrajlı Hollywood yapımında (Critters 3) rol aldı.

    Baz Luhrmann'ın Shakespeare uyarlaması Romeo+Juliet'te başrol oynadığında henüz 22 yaşındaydı. Efsane olacağı Titanic'te ise yalnızca 23'ündeydi!2013'te Muhteşem Gatsby'de oynayarak NBA'de 'Career High' olarak tabir edilen noktaya ulaştı...

    ...ki Muhteşem Gatsby'de Jay Gatsby'yi oynamaktan daha muhteşem bir 'zirve' olabilir mi?

    Sonra 2 yıl ara verdi Leo DiCaprio. Kafasını dinledi, birkaç kız arkadaş değiştirdi ki o hanımefendilere de şu listeden erişebilirsiniz. 2015'te The Revenant ile yeniden karşımıza çıktı süperstar.

    Leonardo DiCaprio oynar da IMDB'den süper bir puan gelmez mi? The Revenant şimdiden 8.3 puan almış durumda...

    Alejandro G. Inarritu'nun yönettiği filmde, Leo DiCaprio başrolü çocukluk arkadaşı Tom Hardy ile paylaşıyor. Bu filmde 1820'lerde kürk kaçakçılığı yapan Hugh Glass'ı canlandıran Leonardo DiCaprio, geçtiğimiz günlerde şimdiye kadar reddettiği filmlerle ilgili konuştu.

    Dilimiz tutuldu, gözlerimizi kırpamaz olduk resmen.Hazır mısınız? Nisbeten küçük bir rolden başlayalım: Batman Forever'daki Robin, Leonardo DiCaprio olabilirdi!

    ''Joel Schumacher harika bir yönetmen. Bir kere buluştuk, bana bu rolü önerdi. Robin olmaya hazır olmadığımı hissettiğim için rolü kabul etmedim...''

    Leonardo DiCaprio'nun reddettiği rolü Chris O'Donnell kaptı. Val Kilmer'ın Batman olduğu filmin oyuncularını bir kere daha hatırlatalım: Tommy Lee Jones, Jim Carrey, Nicole Kidman, Drew Barrymore ve çok daha fazlası. Evet... Cidden. Spiderman!

    Aynı Robin rolünde olduğu gibi, bu rol için de toplantıya oturmuş Leonardo DiCaprio... Kendini yine hazır hissetmediğini, bu yüzden rolü kabul etmediğini söylüyor.

    Peter Parker rolü çocukluğundan beri arkadaş olduğu, Muhteşem Gatsby'de de yanyana oynadığı Tobey Maguire'a gitti. Biz de Leonardo DiCaprio'ya tekrardan hayran olmak yerine, Tobey Maguire'ın hastası olduk.Son olarak; ANAKIN SKYWALKER :(

    Attack of the Clones ve Revenge of the Sith'te Anakin Skywalker olarak Hayden Christiansen yerine Leonardo DiCaprio'yu görsek fena mı olurdu?

    Cevap verelim: muhteşem olurdu... Ama Leonardo DiCaprio, George Lucas'ın ısrarcı tavrına rağmen bu rolü de reddetti :(

    Leo bu rollerle Oscar alır mıydı bilemiyoruz ama bizce bu 7 filmdeki rollerinden en azından biriyle heykelciği evine götürmeliydi.
    ---

    Kaynaklar: NME.com & IMDB.com

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler