Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Köprüde intihar girişimi! 'Atlayacaksan Atla Kardeşim İşe Geç Kaldık!'

    İstanbul Boğaziçi köprüsünde bu sabah saatlerinde yaşanan intihar girişimi ölümle sonuçlandı!

    Sabah saatlerinde köprüde intihar etmek isteyen genç işe ve okula gidenleri çileden çıkarmış olacak ki 'atlayacaksan atla işe geç kaldık' söylemleri yankılandı.

    Köprüde oluşan yoğun trafik dolayısıyla isyan eden araç kullanıcıları depresyona giren genci durdurmak için uğraşmak yerine onu intihara teşvik ettiler.

    Sonunda olan oldu ve intihar girişimcisi amacına ulaşarak kendisini boğazın serin sularına bırakarak hayatına son verdi... Gencin kimlik bilgilerine ise henüz ulaşılamadı.

    Köprüde ki bu intihar girişimi ne ilk ne de son olacak...

    Çok değil henüz 1,5 ay önce Boğaziçi Köprüsü’nde bir vatandaş saat 05.45 sıralarında korkuluklara çıkarak intihar etmek istedi. Köprü Koruma Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri uzun bir süre vatandaşı ikna etmeye çalıştı. Köprü korkuluklarında polis tarafından ikna edilmeye çalışılan vatandaş üzerindekileri çıkartarak atlamak istedi. Polis ekiplerinin uzun uğraşlar sonucunda ikna etmeyi başardığı vatandaş saat 06.45 sıralarında intihar teşebbüsünden vazgeçti.

    Mayıs ayında ise ailevi sebeplerden ötürü bunalıma giren bir başka genç yine köprüye çıkarak intihar girişiminde bulundu. Yaşadıklarına dayanamayan bu şahıs köprü üzerinde bayılınca polisler tarafından hastaneye kaldırıldı.

    Yine Mayıs ayında bir kadın çırılçıplak soyunarak sürücülerin şaşkın bakışları arasında kendisini boğazın sularına bırakmış ve hayatını kaybetmişti.


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler